Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ:Θα τιμωρηθεί όποιος δεν έκλαψε...αρκετά τον Κιμ Γιονγκ Λι στη Β.Κορέα

Αν είναι δυνατόν.Οι άνθρωποι πλάνταξαν στο κλάμα .Αλλά το καθεστώς της Β.Κορέας πιστεύει πως κάποιοι έκαναν ...τσιγγουνιές στα δάκρυα.Έξι μήνες...


 σκληρής εργασίας ή εξορία σε απομακρυσμένες αγροτικές περιοχές περιμένει όποιον δεν έκλαψε αρκετά τον πρώην ηγέτη της Βορείου Κορέας Κιμ Γιονγκ Ιλ. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται το "αντίπαλον δέος" η Νότια Κορέα μέσω του Daily NK, όμως με τις δραματικές εικόνες που έδειξαν τα μέσα το θάνατο του ηγέτη της χώρας...όλα φαντάζουν πιθανά.
Σύμφωνα λοιπόν με το σχετικό δημοσίευμα, το καθεστώς σχεδιάζει να τιμωρήσει ακόμη και όσους επιχείρησαν να φύγουν από τη χώρα κατά τη διάρκεια της εκτεταμένης περιόδου πένθους του Κιμ Γιονγκ Ιλ ή χρησιμοποίησαν τα κινητά τηλέφωνά του για κλήσεις εκτός χώρας.
Το ερώτημα είναι πως θα γίνει ο διαχωρισμός για το ποιός θρήνησε πραγματικά και ποιός όχι...αλλα αυτό είναι μια άλλη ιστορία.

1 σχόλιο:

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.