Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Ο δαιμόνιος ντετέκτιβ επιστρέφει

Ο δαιμόνιος ντετέκτιβ επιστρέφει
Οι Ρόμπερτ Ντάουνι Τζ. και Τζουντ Λο επιστρέφουν στους ρόλους του Σέρλοκ Χολμς και του δαιμόνιου συνεργάτη του, δρα Γουότσον, στην ταινία «Sherlock Holmes 2: Το Παιχνίδι των Σκιών»....
Ο Σέρλοκ Χολμς ανέκαθεν ήταν ο εξυπνότερος άνθρωπος στο χώρο μέχρι τώρα. Κι αυτό γιατί κυκλοφορεί ελεύθερος ένας νέος δαιμόνιος εγκληματικός εγκέφαλος – ο καθηγητής Μοριάρτι (Τζάρεντ Χάρις) – ο οποίος εκτός του ότι συναγωνίζεται επάξια τον Χολμς σε πνευματικό επίπεδο, διαθέτει μια εξαιρετικά σατανική πλευρά και απουσία συνείδησης, που του δίνει το πλεονέκτημα έναντι του πασίγνωστου ντετέκτιβ.

Ο Γκάι Ρίτσι επιστρέφει στην καρέκλα του σκηνοθέτη, ενώ δίπλα στους δυο ηθοποιούς θα δούμε τους Τζάρεντ Χάρις και την Σουηδέζα ηθοποιό, Νούμι Ράπας, στον πρώτο της αγγλόφωνο ρόλο.

Η ταινία «Sherlock Holmes 2: Το Παινχνίδι των Σκιών» θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις 5 Ιανουαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.