Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Σφάζονται Ψινάκης - Σαμαράς

Αρκετά καυστικός στις δηλώσεις του για τον Ηλία Ψινάκη ήταν για ακόμα μια φορά ο Τρύφωνας Σαμαράς, μιλώντας...


στην κάμερα του Star. Ο γνωστός κομμωτής δεν θεωρεί ότι ο 53χρονος μάνατζερ είναι σταρ: «Δεν ήταν συνεργάσιμος. Για μένα σταρ είναι αυτός που θα έρθει στην ώρα του, αυτός που συνεργάζεται με τους άλλους δίπλα του σωστά. Αυτός είναι για μένα σταρ».

Ο Ηλίας Ψινάκης σε πρόσφατες νυχτερινές εξόδους του έχει μαζί του και έναν πρώην παίκτη του "Fab5", τον Δημήτρη Ασλανίδη που είναι ποδοσφαιριστής και λέγεται πως θέλει να τον βοηθήσει επαγγελματικά: «Ορίστε; Πάμε παρακάτω! Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε!» ήταν η απάντηση του Τρύφωνα Σαμαρά.

Οι φήμες που κυκλοφορούν λένε πως το επεισόδιο στο οποίο συμμετείχε ο Δημήτρης Ασλανίδης ήταν στημένο, αφού ο Ηλίας Ψινάκης γνώριζε από πριν τον ποδοσφαιριστή: «Δεν ανακατεύομαι με αυτά. Αυτά είναι θέματα της παραγωγής» σχολίασε ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.