Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Προκήρυξη ανάληψης ευθύνης για εμπρησμό οχημάτων του ΟΤΕ


Η αναρχική οργάνωση "Συνωμοσία Λυσσασμένων Εμπρηστών" ανέλαβε την ευθύνη για τον εμπρησμό αυτοκινήτων του ΟΤΕ, που σημειώθηκε στις...


8 Ιανουαρίου, στο Γουδί. Αναλυτική ολόκληρη η προκήρυξη:

“Μια ζωή βαθιά συνειδητή που θα δώσει την ευκαιρία σε όσους την βιώσουν,να μάθουν εκ νέου,να επικοινωνήσουν,να μάχονται,να οργανώνονται,να ζουν και μάλιστα μαζί με αυτούς που γουστάρουν να μοιράζονται τους κοινούς τους σκοπούς,τα κοινά τους βιώματα,τα κοινά τους μίση.”
                                                                         (Από την μπροσούρα Εγχειρίδιο Επαναφοράς)

Ζούμε σε ένα γκρίζο αστικό τοπίο, το οποίο μας πνίγει καθημερινά. Η διαμόρφωση του ως “προϊόν” των μηχανισμών του κράτους υποτάσσει τους ανθρώπους και τους μυεί μέσα σε μια γαμημένη ρουτίνα.
Οι χώροι εργασίας, “διασκέδασης”, εκπαίδευσης και ψυχαγωγίας αποτελούν “πάτημα” για την ίδια την εξουσία ώστε να εξελίξει όσο το δυνατόν περισσότερα ανθρώπινα ζόμπι. Οι ανάγκες μας εγκλωβίστηκαν σε ράφια ναών κατανάλωσης, τα συναισθήματα μας κλείστηκαν μέσα σε μπουρδέλα, ο φόβος κυρίευσε τους ανθρώπους ωθώντας τους στην υποταγή. Εμείς αποφασίσαμε να πάμε κόντρα στη σύμπνοια που παρατηρείται ευρέος στις μέρες μας στην πλειοψηφία της κοινωνικής μερίδας, και αρνηθήκαμε τις επίπλαστες ανάγκες και τους ρόλους του εξουσιαστή και του εξουσιαζόμενου που προσπαθεί να εμφυσήσει η κυριαρχία. Σκοπός μας η εγκαθίδρυση ενός ριζοσπαστικού-επαναστατικού κινήματος με πολύμορφη δράση, μακρυά από φετιχισμούς και κομπορρημοσύνες. Θέτουμε έτσι για τους εαυτούς μας και για τους συναγωνιστές μας το στοίχημα της διαρκούς αναζήτησης και εξέλιξης, τόσο σε προσωπικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο.
Την Κυριακή 08/01 τα ξημερώματα κάψαμε ολοσχερώς 3 βανάκια του ΟΤΕ στην συμβολή των οδών  Μικράς Ασίας και Σινώπης στο Γουδί. Το χτύπημα μας έγινε ως ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης στους 4 Θεσσαλονικείς συντρόφους(Τσιλιανίδη,Σκουλούδη,Τζίφκα,Δημτσιάδη) για την μαχητική και περήφανη στάση τους εντός και εκτός των τειχών. Γνωρίζουμε πως και η παραμικρή επιθετική κίνηση από την μεγάλη φυλακή δίνει κουράγιο και ζεσταίνει τις καρδιές των συντρόφων μας.

                    ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ.
                                                                ΚΡΑΤΑΤΕ ΓΕΡΑ!

                                             Συνωμοσία Λυσσασμένων Εμπρηστών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.