Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Ο Βοριδής τα ρίχνει σε Ρέππα και Μαγκριώτη για τα διόδια

«Κάποιος πρέπει να πληρώσει τις συμβάσεις. Προτιμώ να πληρώνουν οι χρήστες και όχι οι φορολογούμενοι», τόνισε στον Real fm ο Μάκης Βορίδης για τις αυξήσεις στα διόδια πέντε αυτοκινητοδρόμων. «Είναι μία...

 συμβατική υποχρέωση. Είναι ενοχλητική η αύξηση αλλά είναι πολύ μικρή. Από 0,5 έως 40 λεπτά στη γέφυρα του Ρίου» είπε στον Νίκο Χατζηνικολάου ο Υπουργός Μεταφορών για τις αυξήσεις στα διόδια αφήνοντας έτσι ακάλυπτους τόσο τον κ. Ρέππα όσο και τον κ. Μαγκριώτη που στο παρελθόν είχαν μιλήσει για συζητήσεις προκειμένου να μειωθούν οι τιμές τους. Ο κ. Βορίδης τόνισε πως σε κάθε περίπτωση αυτή η συμβατική υποχρέωση θα πρέπει να υλοποιηθεί από το κράτος, προκειμένου να μην υπάρχουν χρηματοδοτικά κενά και να «παγώνουν» τα έργα.
Όχι τίποτε άλλο αλλά είχαμε τον Μαγκριώτη που μας έλεγε από την πρώτη ημέρα που έγινε υφυπουργός πως θα μειώσει τα διόδια και επί τοων ημερών του αυξήθηκαν 2 φορές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.