Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Έτοιμη να χρεοκοπήσει μεγάλη ναυτιλιακή εταιρία.

Πολύ πιθανό τους επόμενους μήνες να υπάρξει χρεοκοπία ακτοπλοϊκής εταιρίας, προειδοποίησε ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Άδωνις Γεωργιάδης.
Επισημαίνει ότι για να...


αποφευχθεί ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα πρέπει το κράτος να παρέμβει προληπτικά προκειμένου να ληφθούν μέτρα στήριξης του κλάδου ώστε να μην διαταραχθούν τα δρομολόγια του Αιγαίου.
Στο planet-greece έχουν φτάσειπληροφορίες για την εν λόγω εταιρία που δραστηριοποιείται τόσο στο Αιγαίο όσο και στο Ιόνιο.Πριν λίγες ημέρες μάλιστα πούλησε ένα πλοίο της που έχει υπό επισκευή ενώ έχει αφήσει απλήρωτους και τους εργαζόμενους για αρκετά μαγάλο χρονικό διάστημα.Πρόκειται για πολύ τρανταχτό όνομα στο χώρο της ακτοπλοΐας και ευχόμαστε να ξεπεραστούν τα προβλήμαατα που έχει για να σωθούν και οι θέσεις εργασίας αλλά και για να συνεχίσουν να έχουν τα νησιά μας αξιοπρεπή  ακτοπλοϊκή σύνδεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.