Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Πέτρος Κωστόπουλος προς τους απλήρωτους εργαζόμενους: Είστε τσιμπούρια στον σβέρκο μου!

Στην ΙΜΑΚΟ είμαστε απλήρωτοι για περισσότερο από τρεις μήνες. Παρά τις διαρκείς ενοχλήσεις μας προς την εργοδοσία, η τελευταία αρνείται να μας καταβάλει τα δεδουλευμένα μας.
Ο μεγαλοκαρχαρίας και τραμπούκος Πέτρος Κωστόπουλος -είχε απολύσει ...


τις εκπροσώπους των εργαζομένων με συνοδεία αστυνομικών- λειτουργεί εκβιαστικά και προωθεί την αμισθί ομηρία των εργαζομένων υπό την απειλή της ανεργίας. Έχοντας θησαυρίσει τόσα χρόνια στις πλάτες των εργαζομένων μάς πετάει στον δρόμο.

Πριν από έναν μήνα περίπου χαρακτήρισε τους απλήρωτους υπαλλήλους του τσιμπούρια στον σβέρκο του και ζήτησε να δουλεύουμε ακόμη πιο σκληρά για να σώσουμε την εταιρεία του.

Άραγε έτσι δουλεύετε εσείς και η σύζυγός σας στον ΑΝΤ1, απλήρωτοι; Απολαμβάνοντας εσείς και η σύζυγός σας τη δημοσιότητα, δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση για το τι θα γίνει και μαθαίνουμε από διάφορες ιστοσελίδες ότι ετοιμάζετε προσφυγή στο άρθρο 99...
Κύριε Κωστόπουλε, οι εργαζόμενοι ξύπνησαν και δεν πρόκειται να καθίσουν με σταυρωμένα χέρια. Θα διεκδικήσουμε με κάθε τρόπο τα δεδουλευμένα μας, αφού εσείς με τις πλάτες της πολιτείας μάς εμπαίζετε. Με αλληλεγγύη, ενότητα και αγώνα θα μας βρείτε απέναντί σας.
Εργαζόμενοι στην ΙΜΑΚΟ .(Διαβάστε και εδώ για το χλιδάτο σκάφος που αγόρασε ο Κωστόπουλος την ώρα που κλείνει τα περιοδικά του)

56 σχόλια:

  1. και χτιζει δυο σπιτια στην Πατμο υποτιθεται της γυναικας του.....
    και που να δειτα το μεγαρο-βιλλα που εχει στη φιλοθεη στη πλατεια Δροσοπουλου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και μια απίστευτη βίλα στο Super Paradise (Μύκονος).
    Ποιος ξέρει και τι άλλο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δηλαδη τα εχει τα μετρητα και δεν τα δινει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. παιδιά είμαι και εγώ τσιμπούρι καθότι απλήρωτος εργαζόμενος του αλτερ και ως τέτοιο αποστολή μου είναι να τους ποιο το αίμα πρωτινό να ενωθούμε ολα τα τσιμπούρια να συνεργαστούμε για να μπορούμε και μεις και οι απογόνοι μας να ζουν αξιοπρεπές σε κάποιο σβέρκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΚΟΥΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΝΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ "ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ" ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΛΟ. ΕΝΩΘΕΙΤΕ!!!! ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ.

      Διαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απαντήσεις
    1. Δεν ειναι μονο ο Κωστόπουλος. Αυτη τη στιγμη μετριοι Εκδοτες μικρομεσαιων επιχειρησεων εκβιαζουν τους εργαζομενους. Ενα κομμάτι ψωμι για να εχετε δουλεια. Αυτα λενε.Δουλεουμε κατω απο εκβιασμο με το φοβο της πεινας. Καταραμενοι να ειναι αυτοι και τα παιδια τους που εκμεταλευονται.

      Διαγραφή
  7. Και πολύ καλά κάνει ο Κωστόπουλος και έχει τις βίλες του και τα εκατομύριά του και θέλει να πιεί το αίμα όλων. Lifestyle δεν ήθελαν οι κομπλεξικοί-ψώνια-αμόρφωτοι-ξερόλες 'Ελληνες; Ιδού και το τίμημα. 'Οταν κάνεις "θεό" έναν τύπο από το πουθενά μετά θες να φερθεί και καλά; Και μη κοροιδευόμαστε, οι πιο πολλοι θέλαν-θέλουν να του μοιάσουν, όσο και αν τον βρίζουν τώρα υποκριτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σωστοοοοος!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. καλά, αυτο που είπες ειναι παντελώς ΑΤΟΠΟ. τι σχέση έχει ο κάθε εργαζόμενος που έβγαζε το ψωμί του, που μπορεί να ήταν απο την καθαρίστρια μέχρι τον απλό δημοσιογράφο με τον κομπλεξικό μαλάκα ελληναρά που θελε να το παίξει lifestyle ιστορία. Για σύνελθε λίγο, καλα έκανε ο Κωστόπουλος και έχτισε βίλες εις βάρους του καταναλωτή που τον έκανε θεό, αλλά το να το λές αυτό για υπαλλήλους που κάνανε τα μεροκάματά τους πρέπει να είσαι μεγάλος τραγόβλαχος.

      Διαγραφή
    3. Η καθαριστρια σιγουρα δε φταιει τιποτα (πόσες καθαριστριες να είχε πια ο Κωστοπουλος; 100; 200;) ...ο δημοσιογραφος επελεξε ή ακόμα και κυνηγησε να παει πχ σε lifestyle περιοδικο, αναλογα με τα γουστα του και τις φιλοδοξιες του και επέλεξε να γραφει πχ για τη Μύκονο και για τα 100 πραματα που πρεπει να κάνεις πριν γίνεις 32,456 χρονών και άλλα γνωστά φλέγοντα ζητήματα. 'Οταν αναπαράγεις μια μπούρδα και μια φούσκα, από ένα σημείο και μετά είσαι συνένοχος/συνυπευθυνος, ως ενα βαθμό έστω.

      Διαγραφή
    4. Εύκολα το λες αυτό όταν δεν έχεις αναζητήσει δουλειά σε έναν χώρο όπου οι ευκαιρίες είναι ελάχιστες και πρέπει να έχεις το θεό μπάρμπα για να βρεις μια δουλειά που πληρώνει μισό μισθό χωρίς ασφάλεια. Οι περισσότεροι εκεί μέσα ήταν εκεί γιατί δεν μπορούσαν να βρουν κάτι καλύτερο. Κι εκεί και σε άλλα ανυπόληπτά έντυπα. Κανείς δεν θέλει να γράφει για "τα 100 πράγματα που πρέπει να κάνεις πριν γίνεις 32,456 χρονών", όλοι με άλλες φιλοδοξίες ξεκίνησαν. Δεν είναι πιο τυχεροί ή πιο "διαπλεκόμενοι" από έναν δικηγόρο που δακτυλογραφεί τη λίστα για το σούπερ μάρκετ ενός μεγαλοκαρχαρία ή έναν γιατρό που αναγκάζεται να καθαρίζει τη γιαγιά που χειρούργησε ένας μεγαλογιατρός με φακελάκι... Λέγεται "ανάγκη για δουλειά"...

      Διαγραφή
    5. η ανάγκη για δουλειά σεβαστή ως έννοια .. αλλά ο γιατρός έχει σπουδάσει και 10 χρόνια.. πολλοί Απο τους ´ δημοσιογράφουσ´ αυτούς δεν ξέρουν να γράφουν ούτε τ όνομα τους και παίρνανε τα τριπλά.. δεν είναι το ίδιο δημοσιογράφοι με τον ΑΥγερόπουλο.. μην τρελλαθούμε!!!!! ΦΥΣΙΚΆ ΒΕΒΑΙΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ τα νόμιμα...και τα χρωστούμενα όπως πρέπει !!

      Διαγραφή
  8. αφου ειναι τοσο ικανός ας δουλεύει μόνος του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ειναι εγκυρο αυτο? η καποιος τα διαδιδει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όντως μας είπε τσιμπούρια. Στα μούτρα μας σε μύτινγκ που ήταν αρκετοί άνθρωποι μπροστά. Όλα τα άλλα είναι ακόμη ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καραβλαχος ο τυπος και να ητανε μονο αυτο....Αγριοπ......ς με πατεντα και παρεα με ομοιους του απο χρονια.Να μη αγοραζατε τα περιοδικα που εβγαζε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. blaxos geniese den ginese kai mia fora blaxos panta blaxos osa kai koustoumia malaka kai na baleis blaxos tha mineis kai aksestos bromilos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ε ας ξαναδημιουργηθεί ο αυτοδημιούργητος !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εχω φίλους μεγάλα πρώην στελέχι στην ΙΜΑΚΟ επιβεβαιώνω και εγω τα λεγόμενα ειμαι σιγουρη! Εκλεισε ένα μέγαλο περιοδικο και ο αρχισιντακτης το έμαθε απο ΑΜΕΡΙΚΗ χαχαχα μιλαμε για εναν γελίο τυπακο! αλλα ασ τα μάθει αυτα ο κόσμος πριν βάλει το καναλι που τον πέζουν να λεει τις τσαχπινιες του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. εισαστε λαθος ολοι ρε ,,,ο ανθρωπακος...γιατι ανθρωπακι ειναι δεν εχει λεφτα ρεεεεεεεεεεεεε αφου τα χαλασε ολα για να βαλει δοντια ο κολογερος και βυζια; η τσιτσιολινα βρεεεεεεεεεεεεεεεε...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το φταιξιμο ειναι δικό σας ρε παλιοσκλαβοι.....παλιογυφτοι....που δεν τον τρωτε ζωνυανό.....γδαρτε του και το χοντρό τομαρι του να δειτε ωραια παλτουδιά που θα ξηγηθείτε για το χειμώνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. o anthropos re paidia einai gia klwtsies edw kai xronia!!!!Twra mathame ti lera einai?????!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο ΑΝΤ1 KAI O ALPHA TOY ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΒΗΜΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ LETTERMAN ΣΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΗ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ,ΚΙ ΕΤΣΙ Ο ΚΑΡΑΛΑΙΚΟΣ ΒΟΛΙΩΤΗς ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΠΗΓΟΥΝΙ ΣΤΟ ΚΟΥΤΕΛΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΟΤΟΞ,ΤΩΡΑ ΑΛΩΝΙΖΕΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕς ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ...ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ,ΜΕΤΡΗΜΕΝΕς ΕΙΑΝΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΣΤΑ MEDIA...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. siga ton karagkiozh! kai siga tin ginaika tou! kai siga to teleio zeugari! molis den tha exoun metrita tha xorisoun! den pane sto diaolo!pote den epairna tis malakies ta periodika tou, Na plirosei o ilithios!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και γω ρε φίλε νοιώθω δικαιωμένος και ικανοποιημένος που δεν του έδωσα ούτε ένα € για τα πορνοπεριοδικά του.

      Διαγραφή
  20. Μαζεύονται οι εργαζόμενοι, πάνε να του μιλήσουν, κλείνουν την πόρτα του ρίχνουν ένα χέρι ξύλο τον κάνουν μπαούλο, βγάινουν και όλοι βεβαιώνουν ότι σκόνταψε.
    Αν το κάνουν σε κανα 2 εργοδότες, οι επόμενοι θα το σκεφτούν αν θα πληρώνουν ή όχι.
    Παραγίναμε πολιτικώς ορθοί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Φίλε"άσωτε γιέ" είναι όπως βλέπεις ανακοίνωση των εργαζόμενων στην ΙΜΑΚΟ.Ευχαριστούμε για το σχόλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Επειδή είναι Βολιώτης, δεν σημαίνει πως ο Βόλος είναι μαζί του ή σαν αυτόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ριξτε του ένα χεράκι ξύλο του κωλόβλαχου........από τον πάγκο με τα σουβλάκια που έγινε πρωτη μουρη.....α ρε έλληνες, τι σκατα καναμε τοσα χρόνια!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τουλάχιστον τώρα, ομαδοποιούνται, συνεργάζονται και διεκδικούν ορισμένοι εργαζόμενοι. Στις μέρες μου τον απλήρωτο και τον άδικα απολυμένο που διεκδικούσε, οι συνάδελφοί του ούτε που τον γνώριζαν από φόβο μη χάσουν τη... θέση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστό.... Τώρα έχει αρχίσει και επανέρχεται η κοινωνική αλληλεγγύη!!!

      Διαγραφή
  25. Εργάζομαι στην πολύπαθη ΙΜΑΚΟ. Θα ήθελα να διαβεβαιώσω κι εγώ με τη σειρά μου ότι όλα όσα έχουν γραφτεί σε σχέση με τα τσιμπούρια και για τα άλλα κοσμητικά επίθετα με τα οποία ο κος Κωστόπουλος χαρακτήρισε τους απλήρωτους εγαζομένους του είναι πέρα ως πέρα αληθινά. Αυτό όμως που δεν έχει ακόμα γραφτεί είναι ότι στο πόστο του έχει τοποθετήσει κάποιον, ο οποίος θα κάνει όλη τη βρομοδουλειά. Είναι ο γνωστός σε όλους εμάς που δουλεύουμε εκεί, ο κος Μπάβας. Πρόκειται για έναν κυνικό, ωμό άνθρωπο, ο οποίος αντιμετωπίζει με καθαρή ειρωνεία και παγερή αδιαφορία τους υπαλλήλους. Δεν δίνει λεφτά σε ανθρώπους που έχουν πραγματική ανάγκη, σε ανθρώπους που χρωστάνε στις τράπεζες, σε ανθρώπους που δεν έχουν να πληρώσουν το ενοίκιό τους! Αντί λοιπόν να δώσει κάποια χρήματα σε αυτούς, προτίμησε να τα δώσει στα μεγαλοστελέχη του τα περασμένα Χριστούγεννα. Τόσο καιρό μέναμε άπραγοι, τώρα όμως ήρθε η ώρα. Θα μας βρει μπροστά του. Ήδη κάποιοι συνάδελφοι του έχουν δεσμεύσει μέρος της περιουσίας του, 35 εργαζόμενοι βρίσκονται σε επίσχεση και γύρω στους 20 έχουν καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα και κάποιοι άλλοι έχουν κάνει καταγγελία στην Επιθεώρηση Εργασίας. Και είναι μόνο η αρχή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύπαθε συνάδελφε!!! Τόσα χρόνια τρωγατε οχι ψωμι...αλλά παντεσπάνι!!!!!!!και δουλέβατε...τον κόσμο!!! Και καμαρώνατε για το αφεντικό σας!!! και δεν σας ενοχλούσε ούτε η ζωή του, ούτε ο Βόλος, ούτε οι βίλλες!!! Ηρθε ο καιρός τώρα να τον στηρίξετε και να αποδείξετε τι αξίζετε!!! Ντροπή !!! "Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργεντηθέντος"

      Διαγραφή
    2. Τρία ραδιόφωνα έχει..τόσα περιοδικά..γιατί δεν πουλάει κάτι από αυτά για να ξελασπώσει και αυτός και τα τσιμπούρια???

      Διαγραφή
    3. H μη καταβολή μισθών είναι ποινικό αδίκημα και η ποινή δεν έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα (δηλαδή πάει φυλακή). Να κάνετε οπωσδήποτε μηνύσεις στον νόμιμο εκπρόσωπο της εταιρείας που σας απασχολεί και στον διευθυντή προσωπικού. Αυτό είναι το καλύτερο μέσο πίεσης. Κάντε το άμεσα, αύριο το πρωί!!!
      Καλή επιτυχία στον αγώνα σας.

      Διαγραφή
    4. Προς Ανώνυμο 11:01ΑΜ
      Πολλούς χαιρετισμούς στο Τζενάκι!

      Διαγραφή
  26. και λίγα είναι....όλα αυτά τα δήθεν πρότυπα το δήθεν lifestyle το δήθεν νησί "Μύκονος" κάποια στιγμή πρέπει να τελειώσουν. Γεμίσαμε λαμόγια επιχειρηματίες και κλέφτες πολιτικούς. Αλλά φταίμε γιατί το βλέπαμε το σχολιάζαμε και το αφήσαμε να γίνεται. Τώρα είναι ο κόμπος στο χτένι. Τώρα ελπίζω να κάνουμε κάτι καλύτερο για τη χώρα που ζούμε ή τελικά είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Παιδιά συνεχιστε δυναμικά.... Ο Γαβαλας μυξοκλαιει γιατί δεν πίστευε ότι θα βρισκόταν πίσω απο τα σίδερα. Ας μάθουν ΌΛΟΙ αυτοί οι καραγκιοζηδες που βγαίνουν στην τηλεόραση ( κ κάποιοι τους έχουν πρότυπα) , ότι δεν είμαστε μαλάκες. Σιχαμενοι ΌΛΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. an k exoterikh synergaths ths etaireias Imako,eimai k go aplhroth peripou ena xrono...an k fysika exo stamathsei na synergazomai pleon me thn etaireia den vlepo na pairno ta lefta mou pote ton poton!!!exo katathesei ta fpa mou k den exo dei fragko,o kyrios exei eispraxei thn amoivh tou gia ta etairika edypa sta opoia douleva,alla sto logisthrio den shkonoun ta thl. apo ton ioulio,k otan to kanoun
    eytyxos katafera me 1000 zoria na paro ena megalo meros tou posou to 2010 (eimouna aplhroth pano apo xrono k eixan mazeftei polla) me apeiilh dikigorou,agoghs ktl alla akoma k afta ta "liga" pou exoun meinei den thelo na tou ta xarhso..proteimo na ta parei dikigoros alla oxi aftos...
    tosa xronia h imako htane ena terastio kafenio,oloi trogane me xrysa koutalia apo kei mesa k tora thimithike en opsh krishs na symazepsei thn etaireia tou k na ferthei etsi se anthropous pou exoun fthsei aima ekei mesa...tha erthei h ora tou k aftounou...ego perimeno ypomonetika!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. kanonika prepei na tou katasxesoun ta periousiaka stoxeia, na ta vgaloun sto sfuri yia na plirwsoun tous upallilous! autos pali kati tha vrei na kanei yia na ksanavgalei lefta! dustuxws ta lefta sta lefta pane! oriste,o gavalas ptwxeuse alla ena paxoulo mistho yia to fab 5 pali ton pairnei!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. όσοι μπαίνετε και κράζετε τους απλήρωτους εργαζόμενους είστε απλά ηλίθιοι!
    αντί να συμπαρασταθούμε ο ένας στον άλλο ως έλληνες σε αυτά που τραβάμε,το μόνο που ξέρουμε να κάνουμε είναι να λέμε "εσύ φταις που δούλευες σε αυτόν".τί λες ρε φίλε σοβαρά?και θα του δώσεις εσύ λεφτά του καθενός για να ταίσει τα παιδιά του?
    αντί να σοβαρευτούμε όλοι και να δούμε πώς θα βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας βγαίνουμε στο ίντερνετ να πει ο καθένας τη μαλακία του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ο κύριος Κ μου χρωστάει 2 χιλιάρικα.Αν νομίζει ότι θα τα ξεχάσω κανει λάθος.Θα τον ξεβρακώσω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Εδώ και 94 μέρες οι χαλυβουργοί ειναι σε απεργία για τα κεκτημένα.Ο Μάνεσης δεν μας χρωστάει λεφτά, αλλά θέλει να δουλεύουμε με 500 ευρώ το μήνα στο καμίνι στους 1600 βαθμούς που λιώνει το σίδερο.Δεν το ανεχόμεστε και θέλουμε να κρατήσουμε τα κεκτιμένα μας 8ωρο 5θήμερο και αποδοχές βασισμένες στην συλλογική σύμβαση εργασίας.Όπως αντιδράσαμε εμείς να αντιδράσετε και εσείς,βγείτε και φωνάχτε το.Εαν βγούμε όλοι μαζί ο καθένας από το χώρο του, τότε θα δημιουργηθεί ένα τεράστιο κύμα εργαζομένουν που ζητάνε το δίκαιο.Κανείς δεν θα μας κατηγορήσει θα έχουμε συμπαράσταση από όλους.Οι χαλυβουργοί το έκαναν,κάντε το και εσείς!Καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ο Κωστόπουλος και κάθε Κωστόπουλος σαν γνήσιος λύκος χαίρετε στην αναμπουμπούλα.Τώρα που βρήκε τον παπά (κρίση)θα θάψει όσους μπορεί.Βέβαια δεν ξεχειλίζουν τα χρήματα προφανώς στα ταμεία του .Γιατί όταν είχε λίγο-πολύ πλήρωνε φαντάζομαι.Τώρα διαβάζοντας αυτά τα σχόλια αυτός ή ό λακές του αντιλαμβάνεται σε τί λάκκο με .......δάχτυλα έχει μπεί.Οι εργαζόμενοι βλαχοδήμαρχε πρέπει να ξέρεις ποτέ δεν χωνεύουν τα αφεντικά τους .Οι λόγοι είναι γνωστοί και απλοί .Εσύ όμως ο μάγκας και ξερόλας , ο φωταγωγημένος της γκλαμουριάς γνωρίζεις πολύ καλά ότι ούτε αχυράνθρωποι θα σε σώσουν ούτε διασυνδέσεις.Το πράμα χόντρυνε.Είσαι -όσο κι΄άν προσπάθησες-β΄εθνική και τώρα στην κατηγορία που ανήκεις -πονηρόβλαχος-γίνεται αρμαγεδώνας.Δεν υπολογίζεσαι πιά .΄Αλλοι κάνουν τα κουμάντα απ΄αυτούς που ήξερες.Μπήκαν στην πόλη οι επίτροποι και νομίζω δεν πρόλαβες να πιάσεις μετερίζι μέσα στο χαμό.Θα εισπράξεις κοινωνικό μίσος-τό βλέπεις άλλωστε στα σχόλια- και μή κατηγορείς κανένα.Το life style άρεσε σ΄όλους για να νιώθουν έστω και απ΄την κλειδαρότρυπα κάποιοι συμμέτοχοι στα κοσμικά events.΄Ομως συγχρόνως σε ζήλευαν -άν δεν σε μισούσαν- γιατί ήξεραν ότι χωρίς να είσαι και τίποτα σπουδαίο εσύ τάχες καταφέρει ενώ αυτοί-εμείς- στριμωχνόμαστε στο τρόλλευ.΄Οταν κάνεις επάγγελμα το να προβάλεις το πόσο έξυπνος,πετυχεσμένος και πλούσιος είσαι - σαν τον Γαβαλά- σπέρνεις ανέμους και τώρα ήρθε η ώρα για τις θύελλες.Μή ποντάρεις ψευτόμαγκα στην καπατσοσύνη σου -νομίζω-δεν περνάει τώρα.Θα μου πείς τί να κάνεις.Η αλήθεια είναι οτι είναι λίγο αργά.Μιά ιδέα .Πούλα ένα απο τα σπίτια σου και πλήρωσε τα τσιμπούρια για να φύγουν κι΄απ΄το σβέρκο σου και μετά θα μπορείς να κάνεις παιχνίδι μόνος σου.Μή πιστεύεις τους θαυματοποιούς του 99 γιατί θα στά πάρουν χοντρά και θα σε ρίξουν και στο λάκκο που λέγαμε πιό πάνω.Ανασυντάξου έγκαιρα για να σώσεις πολλά κι΄όχι να τρέχεις στο τέλος και να μή σώνεται τίποτα.Και κυρίως ξεφορτώσου τα τσιμπούρια .Στην αρχή αλλιώς χρειάζεται εγχείρηση όπως θά ξέρεις απο τις αλάνες του Βόλου.Μή βάζεις κόντρα με την κοινωνία και μήν ακούς αυτούς που πίσω σου θα χασκογελούν για την περιπέτεια που περνάς και μπροστά σου παριστάνουν τους συμπάσχοντες και φίλους.Εκεί που "κατάφερες" να φτάσεις φίλοι και μπιστικοί δεν υπάρχουν. .Χαζός δεν είσαι.Κάθε άλλο .΄Αν περιορίσεις λίγο και τον εγωισμό -φυσικό να τον έχεις-μπορεί να την γλυτώσεις με λογικές απώλειες.Διαφορετικά ανοίγεις τις πύλες της προσωπικής σου κολάσεως.Κι΄ένα τελευταίο .Συνήθως καταλήγουμε εκεί απ΄όπου ξεκινήσαμε.΄Εχεις την ικανότητα να το αποφύγεις.Χωρίς πείσματα και δόλ ιους συμβουλάτορες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ο πρώην αφισοκολλητής του Πασοκ με τα μεσα που ειχε στην Ελλαδα καταφερε και εφτιάξε χάρτινους κολοσους.Το οτι ο κόσμος αγοραζε- ακουγε κωστοπουλο ειναι αποδηξει οτι ο βλαχος μαζεψε τα φραγκα για παρτυ του αντι να κοιταξει τους εργαζόμενους του.
    Δυστηχως ολοι αυτοι τα έχουν και τα κρυβουν και μεταξυ τους τα μοιραστηκαν :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Πώς να 'χει λεφτά να τα δώσει στα ''τσιμπούρια'', αφού πληρώνει την κόκα του [αν δεν το 'χει ρίξει πια στην κιμωλία κ αυτός]

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.