Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Εφεση για την υπόθεση της Helios

Καταχωρήθηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο η έφεση της Νομικής Υπηρεσίας για την υπόθεση της Helios.
Σύμφωνα με έγκυρες πηγές από τη Γενική Εισαγγελία, η έφεση βασίζεται σε δύο βασικούς άξονες....

Ο ένας άξονας υποστηρίζει ότι το κατηγορητήριο ήταν σαφές και ορθά διατυπωμένο, αντίθετα από την πλειοψηφία της πρωτόδικης απόφασης. Σύμφωνα με την έφεση, η πλειοψηφία έκανε λάθος όταν εξέφρασε την άποψη ότι η αναφορά στην ημερομηνία του δυστυχήματος δημιουργούσε προβλήματα.

Ο δεύτερος άξονας κινείται γύρω από το επιχείρημα ότι λανθασμένα η πλειοψηφία προχώρησε σε αξιολόγηση μέρους μόνο της μαρτυρίας που παρουσιάστηκε και υποστηρίζει ότι δεν έπρεπε να προβεί καθόλου σε αξιολόγηση της μαρτυρίας σε αυτό το στάδιο της διαδικασίας.

Η Εισαγγελία προτίθεται επίσης να καταθέσει αίτημα για γρήγορη εκδίκαση της υπόθεσης, ωστόσο έχει διευκρινιστεί ότι επαφίεται στο Ανώτατο να αποφασίσει κατά πόσο αυτό το αίτημα θα γίνει αποδεκτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.