Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

1 Αλβανός και 3 Έλληνες ληστές, χτυπούσαν βενζινάδικα και περίπτερα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη


Σκορπούσαν τον τρόμο. Άδειαζαν τα ταμεία και δε δίσταζαν να κάνουν ληστείες ακόμη και τρεις σε διάστημα μόλις μίας ώρας! Διαβάστε λεπτομέρειες από τη δράση τους...



Τετραμελής οργανωμένη σπείρα ληστών, η οποια το τελευταίο εξάμηνο είχε διαπράξει σωρεία ένοπλων ληστειών σε περίπτερα και πρατήρια υγρών καυσίμων στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη, εξαρθρώθηκε απο την αστυνομία.

Τη σπείρα αποτελούσαν τρεις Έλληνες και ένας Αλβανός, απο τους οποίους δύο συνελήφθησαν και δύο αναζητουνται.

Οι δράστες χρησιμοποιώντας μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα και φορώντας κράνη, προσέγγιζαν αιφνιδιαστικά τα θύματά τους, αποσπούσαν τις εισπράξεις και εξαφανίζονταν. Δρούσαν κυρίως τις πρώτες πρωινές ώρες και εντόπιζαν για τη δράση τους περιοχές, όπου είχαν πολλές διόδους διαφυγής, ώστε να είναι δύσκολος ο εντοπισμός και η σύλληψή τους.

Σε πολλές περιπτώσεις διέπρατταν ληστείες διαδοχικά. Τα ξημερώματα της 4ης Οκτωβρίου 2011 μέσα σε λίγη ώρα διέπραξαν τρεις ληστείες σε περίπτερα και δύο σε πρατήρια υγρών καυσίμων στο Κερατσίνι και στη Νίκαια.

Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί 25 ένοπλες επιθέσεις, μία εκ των οποίων, τα ξημερώματα της 11-08-2011, με τραυματισμό σε περίπτερο στον Κορυδαλλό.

Η μοτοσικλέτα που χρησιμοποιούσαν για τις ληστείες βρέθηκε και κατασχέθηκε, ενώ στην κατοχή ενός απο τους συλληφθέντες βρέθηκε μικροποσότητα ινδικής κάνναβης.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για να εξακριβωθεί αν έχουν συμμετάσχει και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.