Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Πλιάτσικο από την κυβέρνηση στην περιουσία των ΟΕΚ και ΟΕΕ για την πληρωμή των ομολόγων του Μαρτίου, ύψους 14 δισ. ευρώ!


Καταπέλτης ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΟΕΚ, κ. Αθανασίου, για την κλοπή της περιουσίας των Οργανισμών...



Σήμερα το πρωί στην εκπομπή του Γ. Αυτιά, όταν ρωτήθηκε ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΟΕΚ κ. Η. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ για το τι γίνεται με τους οργανισμούς, ο κ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ αποκάλυψε για μία ακόμα φορά την κλοπή που επιχειρείται αυτές τις ημέρες ώστε να βάλουν στο χέρι οι ΤΡΟΪΚΑΝΟΙ την περιουσία των δύο οργανισμών.
Η ακίνητη περιουσία τους σήμερα ανέρχεται στο ποσό των 15 δίς ευρώ και στα ταμεία τους υπάρχουν 700 εκατομμύρια ευρώ, ενώ τα χρέη του ΙΚΑ προς τους οργανισμούς ανέρχονται στα 3,2 δίς ευρώ…!!!

Από την άλλη ο κ. ΡΩΜΑΝΙΑΣ που ευρισκόταν στο panel στο studio του ΣΚΑΪ ,αποκάλυψε ότι η μεθόδευση γίνεται με ταχύτατους ρυθμούς, για να μεταφερθούν χρήματα που θα εισπραχτούν από την Δανειακή Σύμβαση στην Τράπεζα Ελλάδος ώστε να καλυφθούν τα ομόλογα που λήγουν τον Μάρτιο αξίας 14,2 δίς  με αντάλλαγμα τα ακίνητα των δύο οργανισμών.

πηγή thoureios

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.