Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Το "Μνημόνιο 2" μάς πίνει το αίμα κι οι βολιώτες βγήκαν κατά χιλιάδες στο δρόμο για τον Ολυμπιακό Βόλου! [ΒΙΝΤΕΟ]

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEheggNcseWI3zjpY7ecN7MPaDbFcqeQsVGP1hhT2J4mHu-zjH6yZh7UiUEeGeN41d9f52ZIGU7sHGsHBwQX0LOBQMc-200IV8MctTe5wmMllnST3vkVadykUHXIbXD3GWYhzBop6-F7_FLx/s1600/ImageHandler.jpg

Άνδρες, γυναίκες και παιδιά, βρέθηκαν για ακόμα ένα βράδυ στους δρόμους της πόλης, διαμαρτυρόμενοι για το έγκλημα των Κυβερνητικών εναντίον της ομάδας και της πόλης τους...



Συνάντηση είχαν προγραμματίσει για σήμερα στις 18:00 οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου, έξω από τα γραφεία του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου, στην λεωφόρο Δημητριάδος.

Οι φίλαθλοι που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Ερασιτέχνη, ξεπέρασαν 5.000, που με κασκόλ της αγαπημένης τους ομάδας, πανώ και σημαίες, πραγματοποίησαν πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, η οποία κατέληξε μπροστά από το σημείο εκκίνησής της.

Η πορεία ήταν ειρηνική και χαρακτηρίστηκε από τον παλμό και τον ρυθμό, που έδωσαν οι φίλαθλοι με συνθήματα κατά των Γερουλάνου, Πιλάβιου και των Βουλευτών Μαγνησίας του ΠΑΣΟΚ Ροδούλας Ζήση και Κώστα Καρτάλη αλλά και γενικότερα κατά της κυβέρνησης Παπαδήμου, ακόμα και του μνημονίου.

Φυσικά, δεν έλειψαν και οι αναφορές υπέρ του πρώην πρόεδρου του Ολυμπιακού Βόλου, Αχιλλέα Μπέου, την αποφυλάκιση του οποίου ζητούσαν συνεχώς οι φίλαθλοι με συνθήματα.

Οι φίλαθλοι δήλωσαν αισιόδοξοι για την δικαίωση της ομάδας τους, αλλά και την αποφυλάκιση του Αχιλλέα Μπέου, τονίζοντας πως οι αγώνες τους θα συνεχιστούν.

ΔΕΙΤΕ τα όσα κατέγραψε η κάμερα του e-Volos.gr, ξεκινώντας με το καλωσόρισμα, τόσο του εκπροσώπου των οργανωμένων φιλάθλων Χρήστου Τσιτσιρίγκου, όσο και του προέδρου του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου αλλά και δημοτικού Συμβούλου Γιώργου Μουλά:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.