Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Ετοιμάζεται ο Βγενόπουλος για ΠΑΟ ;

Το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός όρισε την τιμή της μετοχής για τη νέα αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου στα 0,33 ευρώ – όπως ακριβώς ήθελε ο Ανδρέας Βγενόπουλος...
(σ.σ. απομένει η τυπική έγκριση από την Γ.Σ.) – και πλέον άνοιξε ορθάνοικτα ο δρόμος για την «επιστροφή» του «MR MIG» στα διοικητικά του Παναθηναϊκού και μάλιστα με δύο τρόπους, όπως ο ίδιος γνωστοποίησε προς τα μέλη με επιστολή που έστειλε στον Δημήτρη Γόντικα στις 18 Ιανουαρίου.
Είτε ο κ. Βγενόπουλος θα «μπει» στη νέα αύξηση με το ποσοστό που διατηρεί (περίπου 11%), κάτι που σημαίνει περίπου 1,6 εκατ. ευρώ (στα 15 εκατ. που θα είναι η αύξηση), είτε θα ηγηθεί επενδυτικής προσπάθειας για πλήρη κάλυψη των 15 εκατ. ευρώ. Για να γίνει το δεύτερο, πάντως, θα πρέπει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης να αναλάβει πλήρως τις νομικές και οικονομικές ευθύνες της ΓΗΠΕΛ, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.