Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Έλληνες έβαψαν τον Πύργο του Άιφελ [ΒΙΝΤΕΟ]

Η 19η καμπάνια βαφής του Πύργου του Άιφελ, ξεκίνησε το Μάρτιο του 2009, απασχόλησε 30 άτομα και ολοκληρώθηκε με επιτυχία σχεδόν μετά από δύο χρόνια,πριν από λίγες ημέρες.
Είναι η πρώτη μη γαλλική εταιρία, που ανέλαβε να εκτελέσει το απαιτητικό αυτό έργο από την ίδρυσή του έως σήμερα [ΒΙΝΤΕΟ]...


Το άρωμα της ελληνικής κατασκευαστικής εταιρίας κρατά όμως από το 2006 στη Γαλλία καθώς μέσω του γαλλικού της υποκαταστήματος, έχει εκτελέσει εργασίες στο ναυπηγείο του St Nazaire στις δυτικές όχθες της χώρας, σε πληθώρα κρουαζιερόπλοια
της Ιταλικής πλοιοκτήτριας εταιρίας MSC CRUISES, όσο και της Φιλανδικής TALLINK CRUISES και της Νορβηγικής NCL. Το Κουβέιτ είναι η πιο πρόσφατη αγορά στην οποία έχουν επεκταθεί οι δραστηριότητές της.Η κατασκευαστική εταιρία STELMA SA, Group of companies, μετέφερε πρόσφατα την έδρα της από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη και απασχολεί 120 άτομα προσωπικό.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.