Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Γιώργο Κουρή καλύτερα να ασχοληθείς με το περγαμόντο.


Επίθεση στους δημοσιογράφους εξαπολύει σήμερα ο Γιώργος Κουρής , από την εφημερίδα του, την Αυριανή.Στον πρωτοσέλιδο τίτλο του αναφέρει πως πως η Τρόικα δεν πειράζει μόνο τους μισθούς των δημοσιογράφων της ΕΣΗΕΑ. Άλλο ένα μεγάλο ψέμα του Γιώργου Κουρή. Είναι γνωστό σε όλους πως εκατοντάδες δημοσιογράφοι ,μέλη ή μη μέλη της ΕΣΗΕΑ έχουν μείνει ήδη άνεργοι ,αφού η τρόικα με τα μέτρα που επέβαλε στη χώρα μας καταδίκασε μεταξύ άλλων επιχειρήσεων και τις επιχειρήσεις του τύπου σε λουκέτα.Επίσης είναι γνωστό πως σχεδόν σε όλα τα ΜΜΕ, οι ιδιοκτήτες τους επέβαλαν...

με εκβιαστικό τρόπο μειώσεις στους μισθούς των δημοσιογράφων πάνω από 10% και ατομικές συμβάσεις επικαλούμενοι την κρίση ,που επιδείνωσαν τα μέτρα της τρόικας.

Ο Γιώργος Κουρής ζητά επίσης και την κατάργηση του αγγελιόσημου (λες και το πληρώνει;).Ο Κουρής βέβαια δεν τα ξέρει όλα αυτά γιατί ποτέ δεν πλήρωνε τους εργαζόμενους του ,οπότε δεν χρειάστηκε και να ασχοληθεί.Θα μας πείτε τώρα ,όλα αυτά γιατί;Να σας πούμε εμείς.

Η εύκολη εξήγηση είναι η εξής:Προφανώς ο Γιώργος Κουρής θέλει να βγάζει τη φυλλάδα του εντελώς δωρεάν,να δίνει στους εργαζόμενους στο ΚΟΝΤΡΑ ένα ξεροκόμματο και αν ξαναλειτουργήσει ποτέ το ALTER να το κάνει γαλέρα. Η πιο πονηρή εξήγηση;

Προσπαθεί να χτυπήσει την ΕΣΗΕΑ ,εξαιτίας της κόντρας του με του εργαζόμενους του ALTER.Για όποιο λόγο και να το κάνει πάντως , είναι ανήθικο.

Πρόταση του planet-greece: Κυρ' Γιώργο Κουρή,αν δεν θες να πληρώνεις , να πας στην Κεφαλλονιά,εκεί στα αυθαίρετα (όπως ακούγεται)  που έχτισες και τους έδωσες ρεύμα από την ναοδομία με την αναπαλαίωση της εκκλησίας που έκανες ,που βρισκόταν μέσα στην έκταση που καταπάτησες (όπως λένε οι ντόπιοι),χρησιμοποιώντας ως μέσω εκβιασμού την εφημερίδα σου και να ασχοληθείς με το περγαμόντο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.