Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Απαγόρευση Διέλευσης Βυτιοφόρων Υγρών Καυσίμων από την Κακιά Σκάλα

Για λόγους ασφάλειας της κυκλοφορίας και προκειμένου να εκτελεστούν σημαντικές εργασίες συντήρησης και σύμφωνα με την υπ’ αριθμόν 12070 Αστυνομική Απόφαση της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, θα ισχύσει απαγόρευση της διέλευσης των βυτιοφόρων οχημάτων μεταφοράς υγρών καυσίμων (επιπλέον των οχημάτων μεταφοράς επικινδύνων εμπορευμάτων) στις σήραγγες της Κακιάς Σκάλας στην...


 κατεύθυνση προς Κόρινθο από τα μεσάνυχτα της Κυριακής προς Δευτέρα 06/02/2012 έως τα μεσάνυχτα της Κυριακής 12/02/2012.
Καθ’ όλη την εν λόγω περίοδο τα βυτιοφόρα οχήματα μεταφοράς υγρών καυσίμων θα εξυπηρετούνται μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού μεταξύ των κόμβων Πάχης και Κινέττας.
Οι οδηγοί των υπόλοιπων οχημάτων παρακαλούνται να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευση τους από τις σήραγγες, να τηρούν τον Κ.Ο.Κ. και ειδικότερα να σέβονται τα όρια ταχύτητας, τη σχετική σήμανση και να τηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.