Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Ο Σπερεχειός απειλεί να κόψει στα δύο την Ελλάδα.Έτοιμος για υπερχείληση

Στα δύο απειλεί να κόψει την Ελλάδα ο Σπέρχειος αφού η στάθμη στην νέα γέφυρα στο ύψος της Ανθήλης είναι σε οριακά σημεία.Η έντονη βροχόπτωση σε συνδυασμό με το χιόνι που λιώνει έχουν σημάνει συναγερμό αφού το ενδεχόμενο να περνά το νερό στο οδόστρωμα και η κυκλοφορία στην Εθνική Οδό Αθηνών Λαμίας να κλείνει δεν μοιάζει πια απίθανο. Οι κάτοικοι της Ανθήλης...


παρατηρώντας το νερό να φουσκώνει ειδοποίησαν τις αρμόδιες αρχές και επι τόπου βρέθηκε τόσο ο αντιπεριφερειάρχης Θωμάς Στάικος αλλά και ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Ματζάνας.

Κάτοικος της περιοχής ξέσπασε βλέποντας το κλιμάκιο του δήμου και της περιφέρειας να πραγματοποιεί αυτοψία προκειμένου να εκτιμήσει την κατάσταση.

Φορτηγά με μπάζα και εκσκαφείς κλήθηκαν στο σημείο προκειμένου να γίνει η απαραίτητη παρέμβαση ώστε να αποτραπεί η υπερχείληση του ποταμού σε ένα από τα πιο καίρια σημεία της Εθνικής αλλά και να θέσει σε κίνδυνο τις ζωές και τις περιουσίες των κατοίκων της Ανθήλης.

πηγή:lamiastar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.