Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Άρχισε τους πυροβολισμούς αδιακρίτως

Ανάστατη είναι η κοινωνία στα Χανιά από χθες το απόγευμα, ενώ στην αστυνομία έχει σημάνει συναγερμός καθώς από τις 18:30 το απόγευμα ένας 53χρόνος, με μια καραμπίνα στο χέρι από τα Νέα Ρούματα πυροβόλησε εναντίον δύο αυτοκινήτων στον Αλικιανό.
Στη συνέχεια, περνώντας...


έξω από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής, άρχισε να πυροβολεί με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό δύο αστυνομικών. Ο ένας μάλιστα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου με τραύματα από σκάγια στην ωμοπλάτη.
O 53χρονος πυροβόλησε εναντίον τριών ακόμα πολιτών στον Αλικιανό και δύο ακόμα στα Νέα Ρούματα, με αποτέλεσμα τον πολύ ελαφρύ τραυματισμό τους. Ο ένας κάτοικος Νέων Ρουμάτων χρειάστηκε να μεταφερθεί προληπτικά στο Νοσοκομείο Χανίων για την παροχή πρώτων βοηθειών.
Στην περιοχή έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, καθώς οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.