Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Αύριο τελικά η Κ.Ο.του ΠΑΣΟΚ.Έκτακτη σύσκεψη Βενιζέλου με στελέχη του ΠΑΣΟΚ

Συνεδριάζουν αυτην την ώρα εκτάκτως στα γραφεία της αντιπροεδρίας ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο Ανδρέας Λοβέρδος, η Άννα Διαμαντοπούλου ο Χρήστος Παπουτσής και ο Κώστας Σκανδαλίδης για τα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ...
Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνάντηση γίνεται με πρωτοβουλία του Ευ. Βενιζέλου ο οποίος και επικοινώνησε με όλους όσοι εκλήθησαν να συνεδριάσουν. Την ίδια ώρα εκνευρισμό στους υπουργούς του ΠΑΣΟΚ προκαλούν οι συνεχείς αναβολές της ώρας που θα συνεδριάσει του υπουργικό συμβούλίο.

Σύμφωνα με τον πρώτο προγραμματισμό η συνεδρίαση θα γινόταν στις 15:00 το μεσημέρι, στη συνέχεια μετακινήθηκε για μία ώρα και τώρα, για άλλες δύο προκειμένου να συνεδριάσει στις 18:00 ώρα κατά την οποία είχε προγραμματιστεί η συνεδρίαση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ η οποία τελικά αναβάλλεται για αύριο το πρωί.

πηγή:newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.