Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Κατεπείγουσα έρευνα για τις εικόνες ντροπής στο Αιγάλεω [ΒΙΝΤΕΟ]

http://www.newsbeast.gr/files/1/2012/02/17/epidomata_suntaxiouxwn4.jpg

Εκατοντάδες πολίτες βρέθηκαν, χθες, συνωστισμένοι έξω από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Αιγάλεω, περιμένοντας να λάβουν την βεβαίωση απογραφής, που θα τους εξασφαλίσει το επίδομα αναπηρίας, που δικαιούνται...



Οι πολίτες άρχισαν να συγκεντρώνονται από το βράδυ της Πέμπτης, περιμένοντας να ξημερώσει και να ανοίξει η υπηρεσία.

Όταν άνοιξαν οι πόρτες της υπηρεσίας, για να δώσουν οι υπάλληλοι νούμερα προτεραιότητας, επικράτησε χάος.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega, ο υφυπουργός Υγείας, Μάρκος Μπόλαρης, έκανε λόγο για απαράδεκτη εικόνα και επέρριψε ευθύνες στο Δήμο.

Ο κ. Μπόλαρης είπε ακόμη, ότι το θέμα θα είχε λυθεί εδώ και καιρό εάν η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου έστελνε τις βεβαιώσεις ταχυδρομικά, όπως έκαναν και οι υπόλοιποι δήμοι.

Από την πλευρά τους οι υπάλληλοι υποστηρίζουν, ότι δεν είχαν λάβει μέχρι στιγμής καμία ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας.

Κατεπείγουσα έρευνα για το συμβάν

Την παρέμβαση του υφυπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Ντίνου Ρόβλια, προκάλεσαν οι εικόνες ντροπής στο Αιγάλεω.

Ο Ντ. Ρόβλιας ζήτησε να δοθεί εντολή προς το Σώμα Επιθεωρητών - Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, για άμεση έρευνα για την ταλαιπωρία των πολιτών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.