Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Έρχονται οι Σαουδάραβες για τον ΠΑΟ ;


Και Σαουδάραβες στο Παγκρήτιο;

Σύμφωνα με όσα έχουν κυκλοφορήσει, η ΠΑΕ Εργοτέλης έχει ειδοποιηθεί, προκειμένου να κρατήσει ένα μπουθ για τους Σαουδάραβες, έτσι ώστε να παρακολουθήσουν από κοντά το σημερινό (18/02) παιχνίδι με την κρητική ομάδα....

Η είδηση δεν έχει επιβεβαιωθεί, ωστόσο όλα δείχνουν ότι στο γήπεδο θα βρεθούν κάποια μέλη που σχετίζονται με τους Σαουδάραβες, που θέλουν να αποκτήσουν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της «πράσινης» ΠΑΕ.

Όσον αφορά στα διοικητικά, τη Δευτέρα (20/02) αναμένεται να καταθέσουν νέα πρόταση για τον Παναθηναϊκό, ενώ παράλληλα θα δεσμεύσουν τα 15 εκατ. ευρώ σε ελληνική τράπεζα, κάτι που έχει ζητήσει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης.

4 σχόλια:

  1. kalimera...paidia mas exete trelanei..rwsoi proxtes saoudaraves simera..boreite na mas peite ti isxiei?apo pou exete tin pliroforia afti simera??tha mathoume kati perissotero?sas efxaristw..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kalimera..itan telika sto gipedo oi saoudaraves???boreite na mas to epivevaiwsete??sas efxaristw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kalimera..exoume kanena neotero me tous saoudaraves i tous rwssous??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε ,λίγη υπομονή και εμείς το ψάχνουμε ακόμη.Μόλις μάθουμε θα ενημερώσουμε άμεσα γιαι το θέμα είναι πολύ σοβαρό.όπως καταλαβαίνεις το θέμα είναι πολύ σοβαρό και δεν αφορά μόνο τον ΠΑΟ.Αφορά όλες τις εξελίξεις στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.