Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

ΛΑΟΣ για "αποστάτες": Διεκδικούν το Champions League αχαριστίας

http://nstatic.doldigital.net/taneawebstatic/F8C163D3FF0E721BA4A4707CEC7753B5.jpg

Οργή και φαρμάκι στάζουν τα στελέχη του ΛΑΟΣ για την "αποστασία", όπως τη χαρακτηρίζουν, των Μάκη Βορίδη και Άδωνι Γεωργιάδη, μετά την προσχώρηση τους στη Νέα Δημοκρατία. Την ποδοσφαιρική διάλεκτο χρησιμοποίησε για να αναφερθεί εναντίον τους...

 όχι ο Γιώργος Ανατολάκης όπως θα περίμενε κάποιος, αλλά ο Κώστας Αϊβαλιώτης.

«Δεν μπορώ να καταλάβω αυτές τις μεταμορφώσεις ολυμπιακών διαστάσεων», υπογράμμισε ο εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ στο Ράδιο 9 και πρόσθεσε: «Αν κάποιος θέλει να πάρει το champions league αχαριστίας, ας το πάρει. Για να φτιαχτεί το κόμμα μας χύθηκε ιδρώτας, δάκρυα, αίμα, κόσμος έχει φάει ξύλο. Όλα τα παιδιά, τα οποία στήσαμε αυτό το κόμμα μουσκέψαμε τη φανέλα, και επειδή μουσκέψαμε αυτή τη φανέλα την αγαπάμε και αγαπάμε και τον αρχηγό μας. Οι βουλευτές μας ποτέ δεν έφτυσαν τον κόσμο, ποτέ δεν μαχαίρωσαν κανέναν από πίσω, ποτέ δεν έκαναν ναζάκια, ποτέ δεν έκαναν τερτίπια, ποτέ δεν έκαναν μαγκιές. Αυτό είναι ο πατριωτικός χώρος του ΛΑΟΣ, ο οποίος θα συνεχίσει να υπάρχει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.