Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Charlie Sheen: «Ο Ashton είναι για τα μπάζα!»

Τώρα που η Warner Bros. κινήθηκε νομικά εναντίον του, ο Charlie Sheen δεν αισθάνεται την ανάγκη να κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του και να κρατάει τους τύπους. «Ο Ashton είναι για τα μπάζα!», δήλωσε ο διάσημος ηθοποιός για τον αντικαταστάτη του στο “Two and a Half Men”...

Ο 46χρονος Sheen χλεύασε την τηλεοπτική σειρά, στην οποία πρωταγωνίστησε επί 9 συνεχόμενες σεζόν, καθώς και τον αντικαταστάτη του, τον Ashton Kutcher. Παρ’ όλο που στο παρελθόν είχε να πει μόνο θετικά πράγματα για την ερμηνεία του Kutcher, τώρα πια ο Sheen δεν παίζει το “Καλό Παιδί”!

«Βαρέθηκα να προσποιούμαι ότι ο Ashton δεν είναι για τα μπάζα», δήλωσε στο TMZ ο Αμερικανός ηθοποιός.

Και πρόσθεσε: «Βαρέθηκα να ψέματα, βαρέθηκα να προσποιούμαι ότι μου αρέσει το show και ο Ashton. Δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί του, απλά θεωρώ ότι γράφει ένα μάτσο αηδίες».

Προφανώς, ο Charlie Sheen είναι εξοργισμένος γιατί η Warner Bros. του έστειλε ένα εξώδικο, με το οποίο του απαγόρευσε να χρησιμοποιεί φωτογραφίες από τη “θητεία” του στο Two and a Half Men για την προώθηση του νέου τηλεοπτικού show του.

Εκπρόσωπος της εταιρείας παραγωγής επιβεβαίωσε τα νομικά μέτρα που πήραν οι δικηγόροι της εναντίον του κ. Sheen, του καναλιού FX και της εταιρείας παραγωγής Debmar-Mercury, προειδοποιώντας ότι παραβιάζουν πνευματική ιδιοκτησία της Warner Bros.

Τι δήλωσε ο Charlie για την στάση των πρώην αφεντικών του; «Είμαι ενθουσιασμένος! Με προστατεύουν από το να ξαναδώ τον εαυτό μου με εκείνο το ηλίθιο πουκάμισο».

«Αν η Warner Bros. αφιέρωνε χρόνο και ενέργεια στο show τους, όσο αφιερώνουν σε μένα, ίσως κατάφερναν να κάνουν κάτι σοβαρό», συμπλήρωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.