Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Ονομα έκπληξη στον dancing


dimitriou-antzelaΟνόματα και ονόματα ακούμε ότι είναι υποψήφια για το τρίτο Dancing with the stars και τι να σου πω: Ή εκεί στον ΑΝΤ1 έχουν πράγματι μεγάλη φαντασία ή αυτοί που διαδίδουν τα υποψήφια ονόματα έχουν πολύ χιούμορ. Γιατί μέχρι στιγμής, η περιβόητη λίστα απαρτίζεται από διαλεχτούς υποψήφιους!...

Ένας από αυτούς είναι η Άντζελα Δημητρίου! Ω ναι. Σύμφωνα με την «Πρωινή Μελέτη», η «Λαίδη» δέχτηκε πρόταση για να χορέψει στο show και η ίδια το σκέφτεται σοβαρά. Εξάλλου, την οριστική της απάντηση θα τη δώσει εντός της εβδομάδας.

Την ίδια ώρα, μία άλλη τραγουδίστρια, η Έλενα Παπαρίζου, φαίνεται ότι θα καθίσει ξανά στην καρέκλα του κριτή. Αλλά άκουσον, άκουσον: ακούστηκε ότι πρόταση για να χορέψει έχει και η (πάρε βαθιά ανάσα) Δέσποινα Μοιραράκη!!! Εντάξει, άμα το δούμε και αυτό....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.