Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Πως θα ήταν ένας κόσμος χωρίς facebook;

Αναρωτηθήκατε ποτέ πως θα ήταν σήμερα ο κόσμος εάν δεν υπήρχε το Facebook;
Ίσως για πολλούς να ακούγεται τρομακτικό σαν σκέψη, όμως το παρακάτω infographic μας εξηγεί πόσο μεγάλο ρόλο παίζε τελικά το Facebook στη ζωή μας....
Από το 2004 που μπήκε στην καθημερινότητά μας, έχει αλλάξει κατά πολλούς τρόπους την επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων και καθιερώθηκε η έννοια του κοινωνικού δικτύου.
Σύμφωνα με το γράφημα, αυτοί που θα επηρεάζονταν περισσότερο από την απουσία του, δηλαδή οι πιο ενεργοί χρήστες, θα ήταν οι άνδρες ηλικίας 26-34 οι οποίο αποτελούν το 26,6% του συνόλου των χρηστών και θα ακολουθούσαν οι πιο νεαροί άνδρες ηλικίας 18 με 25.
Γνωρίζατε ότι ο μέσος χρήστης ξοδεύει περίπου 23 λεπτά σε κάθε επίσκεψή του στο Facebook; Πώς θα χρησιμοποιούσαν άραγε οι νέοι αυτόν τον χρόνο εάν δεν υπήρχε το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο;
Σήμερα, εάν κάποιος θέλει να μοιραστεί μια φωτογραφία, θα την αναρτήσει απλώς στο τοίχο του. Χωρίς Facebook είτε θα την έστελνε με mail, ή θα περίμενε να τον δει από κοντά. Το ίδιο ισχύει και για τις απίστευτες διακοπές ή το φοβερό χθεσινοβραδινό βράδυ.
Θέλεις να κανονίσεις συνάντηση; Δημιούργησε μια εκδήλωση στο Facebook και προσκάλεσε όποιον θέλεις. Σε έναν κόσμο χωρίς Facebook, θα χρεωνόσουν στα τηλέφωνα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.