Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Ο Garry Busey είναι ταπί και ψύχραιμος

Ένας από τους αγαπημένους «κακούς» του Hollywood με μεγάλη καριέρα και πολλές κινηματογραφικές επιτυχίες στο ενεργητικό του, ο Garry Busey...
υπέβαλε αίτηση για χρεοκοπία αφού οι ένδοξες ημέρες του παρελθόντος έχουν περάσει προ πολλού. Στην αίτηση που αποκάλυψε το σκανδαλοθηρικό TMZ ο Busey καταγράφει λεπτομερώς τα περιουσιακά του στοιχεία τα οποία περιλαμβάνουν σπασμένα μουσικά όργανα, βιντεοκασέτες ένα παλιό πιάνο της μητέρας του και άλλα αντικείμενα ανάλογης αξίας.
Ο Busey έχει χρόνια να συμμετάσχει σε κάποιο blockbuster ή έστω μεγάλη παραγωγή αφού οι δουλειές του περιορίζονται σε τηλεοπτικές σειρές και b-movies. Παρ’ όλα αυτά εξακολουθεί να έχει μηνιαία έσοδα ύψους 19.000 δολαρίων αλλά τα έξοδά του φτάνουν τις 22.000 δολάρια. Οπότε η χρεοκοπία φαντάζει ως η μοναδική σημαντική δύναμη στην περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.