Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στα Goody's.Πάει για λουκέτο η αλυσίδα;

Εδώ και μεγάλο διάστημα οι εργαζόμενοι στο κατάστημα των Goody's στην Ροτόντα στη Θεσσαλονίκη είναι απλήρωτοι.Οι υποχρεώσεις όμως τρέχουν για τους εργαζόμενους και η εταιρία...


 οργανώνει φιέστες με τον Ρουβά για το ARGOODAKI.Έτσι για σήμερα αποφάσισαν να προχωρήσουν σε συμβολική κατάληψη του καταστήματος και σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από αυτό στην περιοχή της Ροτόντας στη Θεσσαλονίκη.
Άντε ρε , πληρώστε τον κόσμο και αφήστε τις φιέστες!!!

1 σχόλιο:

  1. Καλά κάνανε και κάνανε κατάληψη στα Goody’s Ροτόντας και να τους τρέξουνε να πάρουν τα λεφτά τους .

    Δεν είναι μόνο τα Goody’s στην Ροτόντα που έχουν πρόβλημα , έχουν κλείσει πολλά Goody’s , αφήνουν πρώτα απλήρωτους το προσωπικό και μετά κλείνουν .

    Η εταιρία Goody’s δεν είναι χαζή να κλείσει όλα αυτά τα χρόνια έχει βγάλει δις ευρώ , κλείνουν κάποια καταστήματα που λειτουργούν με franchise (αφού πρώτα ο επιχειρηματίας έχει βγάλει τα εκατομμύρια ευρώ , αφήνει απλήρωτο το προσωπικό και μετά ένα πρωί το κλείνει ) , μετά από λίγο καιρό στις περισσότερες περιοχές που έχει κλείσει κατάστημα Goody’ς ανοίγει άλλο η ίδια η εταιρία Goody’s .

    Παράδειγμα στο Goody’s Κερατσινίου που εργαζόταν η γυναίκα μου το Λαμόγιο ο επιχειρηματίας Ε.Α ( γράφω και το όνομα του επιχειρηματία εάν μου επιτρέψετε και το δικό μου , δεν έχω πρόβλημα ) άφησε απλήρωτο το προσωπικό του για 5 και 6 μήνες , δεν τους πλήρωσε ούτε επίδομα αδείας , δώρο Χριστουγέννων και ξαφνικά ένα πρωί απέλυσε το προσωπικό χωρίς να τους δώσει αποζημίωση και έκλεισε το μαγαζί . Η εταιρία Goody’s ενώ γνώριζε ότι το προσωπικό του καταστήματος είναι απλήρωτο έκανε την πάπια και όταν έκλεισε το κατάστημα έγραψε όλο το προσωπικό στα παλιά της τα παπούτσια , ούτε να τους πει να κοιτάξουμε να σας βάλουμε σε άλλο μαγαζί . Αποτέλεσμα 25 άτομα άνεργα και απλήρωτα με μεγάλο πρόβλημα διαβίωσης , ένα λαμόγιο επιχειρηματίας ενώ τους έλεγε στην αρχή θα σας πληρώσω τώρα έχει εξαφανιστεί άλλαξε και τηλέφωνα ( το καλύτερο έβαλε την μάνα του 80 χρονών , 2 μέρες πρην το κλείσει εκκαθαριστή της εταιρίας του ) και τέλος μία Goody’s να μην αναγνωρίζει τους εργαζόμενούς της και να ετοιμάζεται μέχρι το καλοκαίρι να ξανά ανοίξει στο ίδιο σημείο νέο Goody’s .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.