Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Ξεκινάει περιοδίες η Madonna


Η πρόσφατη εμφάνισή της στο super Bowl, της άνοιξε την όρεξη...



Τους σταθμούς και τις ημερομηνίες της νέας παγκόσμιας περιοδείας της ανακοίνωσε η Μαντόνα λίγο μετά τη θεαματική εμφάνισή της στον τελικό του Super Bowl, που έσπασε κάθε ρεκόρ τηλεθέασης στις Ηνωμένες Πολιτείες, και την κυκλοφορία του νέου σινγκλ Give Me All Your Luvin'.

Η παγκόσμια περιοδεία του 2012 αρχίζει στις 29 Μαΐου από το Τελ Αβίβ και οδηγεί την βασίλισσα της ποπ σε 26 ευρωπαϊκές χώρες -Λονδίνο, Παρίσι, Μιλάνο, Βερολίνο, αλλά όχι Αθήνα-, καθώς και στη Νότιο Αμερική και την Αυστραλία για πρώτη φορά έπειτα από μία 20ετία.

Επόμενες στάσεις μετά το Τελ Αβίβ είναι το Αμπού Ντάμπι και η Κωνσταντινούπολη, και ακολουθεί η Ευρώπη. Η Μαντόνα θα βρίσκεται στον Καναδά και τις Ηνωμένες Πολιτείες το Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο.

«Η Μαντόνα κάνει ένα μεγάλο πάρτι και όλοι είναι προσκεκλημένοι» λέει η Live Nation Entertainment, που προωθεί το νέο σόου της Μαντόνα.

Η εμφάνιση της Μαντόνα στο ημίχρονο του Super Bowl ήταν άκρως εντυπωσιακή. Η βασίλισσα της ποπ μπήκε στο στάδιο σαν Κλεοπάτρα, ενώ 30 άνδρες τραβούσαν το άρμα της, υπό τους ήχους του Vogue. Ακολούθησαν τα Music, Party Rock Anthem μαζί με τους LMFAO και Sexy And I Know It.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.