Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Πώς να πετύχετε smokey look

Το smoky δεν είναι απόχρωση, αλλά τεχνική και μπορείς να γίνει με πάρα πολλά χρώματαΤο smoky δεν είναι απόχρωση, αλλά τεχνική και μπορείς να γίνει με πάρα πολλά χρώματα...
Το “smokey eyes” δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα μολύβι ή μία σκιά ή ο συνδυασμός και των δύο, γύρω-γύρω από το μάτι, πάρα πολύ καλά ντεγκρανταρισμένο. Μάλιστα, μπορεί να γίνει με πάρα πολλά χρώματα.
Ένας εύκολος τρόπος είναι και να τοποθετήσετε μία ματ ή μεταλλική σκιά περιμετρικά του ματιού και μετά με ένα μαλακό μαύρο μολύβι να κάνετε μία γραμμή στο επάνω βλέφαρο και μία εσωτερικά στο κάτω. Στη συνέχεια τις αναμειγνύεις καλά με τη σκιά χρησιμοποιώντας ένα πινελάκι ή μια μπατονέτα. Για ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, μπορείς να γεμίσεις και το επάνω βλέφαρο με την ίδια τεχνική.
Σημαντικό ρόλο στην τελειοποίηση του μακιγιάζ παίζει η σωστή επιλογή μάσκαρα. Εάν οι βλεφαρίδες σου είναι μακριές χρησιμοποίησε μάσκαρα για όγκο ή διαχωρισμό, ενώ εάν είναι κοντές, προτίμησε μάσκαρα που δίνει μήκος. Το βουρτσάκι είναι ειδικά σχεδιασμένο ώστε, σε συνδυασμό με τη φόρμουλα, να δίνει το 100% του αποτελέσματος που υπόσχεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.