Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Μαντόνα: «Όνειρο ζωής να τραγουδήσω στο Super Bowl»

«Γίνεται πραγματικότητα το όνειρο της ζωής μου», λέει η Μαντόνα, που θα τραγουδήσει στο Super Bowl, τον τελικό του αμερικανικού ποδοσφαίρου, τα ξημέρωματα της Δευτέρας (ώρα Ελλάδας) στην Ιντιανάπολη. 
Η βασίλισσα της ποπ θα τραγουδήσει στο ημίχρονο του αγώνα, στον οποίο θα αναμετρηθούν οι New York Giants με τους New England Patriots....

Το Super Bowl θεωρείται το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χρονιάς στις ΗΠΑ. Μόνο πέρυσι, το παρακολούθησαν από τους τηλεοπτικούς τους δέκτες περίπου 111 εκατ. Αμερικανοί.

«Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα» είπε η διάσημη τραγουδίστρια, ενώ δεν έκρυψε πως νιώθει άγχος για την live εμφάνισή της ενώπιον ενός τόσο μεγάλου τηλεοπτικού κοινού.

Η ίδια ανέφερε πως η προετοιμασία της για την εμφάνισή της στον τελικό είναι η πιο σκληρή που έχει κάνει στα 25 χρόνια της καριέρας της στη μουσική, ενώ πρόσθεσε ότι νιώθει έντονη την πίεση από τον μεγάλο αριθμό των ανθρώπων που θα δουν το σόου της στο ημίχρονο.

Κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, η Μαντόνα θα τραγουδήσει τρία παλιά της τραγούδια καθώς και το νέο της τραγούδι «Give Me All Your Luvin».

Η 53χρονη τραγουδίστρια είπε ότι θα αφιερώσει αυτή την εμφάνιση στον πατέρα της.

Στο παρελθόν, στο ημίχρονο του Super Bowl έχουν τραγουδήσει οι σταρ: Paul McCartney, Rolling Stones, U2, Prince, Bruce Springsteen, The Black Eyed Peas, The Who και Janet Jackson.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.