Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Στα σκαριά 30 στρατόπεδα συγκέντρωσης λαθρομεταναστών!

Θα δημιουργηθούν 10.000 νέες θέσεις εργασίας!

Την κατασκευή τριών κέντρων κράτησης παράνομων μεταναστών σε κάθε μία από τις δέκα Περιφέρειες της ηπειρωτικής χώρας, δηλαδή συνολικά τριάντα κέντρων, προανήγγειλε στη συνάντηση του με τους περιφερειάρχες ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης....



Όπως είπε προωθεί, πριν από τις εκλογές, πράξη νομοθετικού περιεχομένου, σε συνεργασία με το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, για τη νομοθέτηση της κατασκευής των κέντρων.

Οι Περιφέρειες έχουν προθεσμία μίας εβδομάδας, για να απαντήσουν αν συμφωνούν με τη δημιουργία των κέντρων, καθώς και να προτείνουν χώρους.

Ο υπουργός γνωστοποίησε ότι τα εξασφαλισμένα κοινοτικά κονδύλια για τα κέντρα κράτησης ανέρχονται σε 250 εκατ. ευρώ για την τριετία 2011 - 2013.

Όπως είπε ο υπουργός, από τα νέα κέντρα θα δημιουργηθούν 1.000 νέες θέσεις εργασίας σε κάθε περιφέρεια. Δηλαδή, 10 οι περιφέρειες επι 1.000 θέσεις, σύνολο 10.000 νέες θέσεις.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης χαρακτήρισε τη λαθρομετανάστευση στη χώρα μας «εθνικό πρόβλημα» και «βόμβα δημόσιας υγείας», λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν πάει άλλο».

Στη σύσκεψη είχαν κληθεί να συμμετάσχουν ο Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος κ. Γιάννης Σγουρός, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Κώστας Ασκούνης, και οι Γενικοί Γραμματείς Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Μακεδονίας, Ηπείρου, Θεσσαλίας, Δυτικής Ελλάδος, Στερεάς Ελλάδος, Πελοποννήσου και οι Πρόεδροι των Περιφερειακών Ενώσεων Δήμων.

Σε παλαιότερες δηλώσεις του ο κ. Χρυσοχοΐδης είχε αναφέρει ότι «δεχόμαστε κάθε χρόνο περίπου 130.000 παράνομους οικονομικούς μετανάστες, οι οποίοι παραμένουν αποκλεισμένοι, γεωγραφικά και φυσικά στη χώρα μας, και η επιστροφή στις πατρίδες τους αποτελεί για μας μονόδρομο. Είμαστε λοιπόν αποφασισμένοι γι’ αυτό», σημειώνοντας ότι δεν αναφέρεται σε αυτούς που δικαιούνται προστασίας του ασύλου.

Ο υπουργός είχε τονίσει ότι «σε πρώτη φάση, με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, προετοιμάζουμε Κέντρα Κλειστής Φιλοξενίας παράνομων μεταναστών, κέντρα που θα αποτελούν ουσιαστικά χώρους προετοιμασίας για την επιστροφή στη χώρα τους».

2 σχόλια:

  1. Eζυγίσθη,εμετρήθη και ευρέθη ελλιπής.Ο λόγος για το ασκόπως φωταγωγημένο ζουλάπι ,τον ρέκτη της ίντριγκας και τον ομφάλιο λώρο των ξένων πρεσβειών ,τον αδιάβαστο και ημιμαθή βλαχοδήμαρχο Χρυσοχοϊδη τον εκ Βεροίας ορμώμενο ρήτορα του Πταισματοδικείου.Αποτελεί τρανή απόδειξη οτι στο Ελλάντα βασιλεύουν οι τελείως μέτριοι αρκεί να έχουν μυστικά κονδύλια για ξόδεμα και περισσεία θράσους για πολιτικό εφόδιο.
    Κολόφαρδος με το Κοκκαλάκι της νυχτερίδας κατήγαγε θρίαμβο κατά της εγχώριας τρομοκρατίας κατά τύχη και πάλι κατα τύχη την γλύτωσε απο τα κα(ο)λόπαιδα που ταχυδρομούσαν βόμβες.Με αγουροξυπνημένο ύφος μπλαζέ νεόπλουτου είναι συμπαθής στο Πανελλήνιο και το ποσοστό δημοφιλίας του συναγωνίζεται τις πολικές θερμοκρασίες.Πολιτικό απολίθωμα που παριστάνει τον νεωτεριστή θα δώσει ρέστα σε διασυνδέσεις και πιέσεις για προβολή μπάς και (απ΄το μπασκίνας)στραβωθούν τόσοι πολλοί και τον ψηφίσουν στην λεβεντοπνίχτρα Β΄ Αθηνών .Το πιθανώτερο μιάς και δεν ψηφίζουν οι πρεσβευτές που είναι διαπιστευμένοι στην Ελλάδα να εκλεγεί φύλαρχος Μπουρουντί."Δέν έφταιγε ο ίδιος .Τόσος ήτανε."Μ.Αναγνωστάκης."΄Ηχος στεκάμενος κούφιος".Γ.Σεφέρης."Ελπίζει ακόμα απο απελπισία "Μ.Αναγνωστάκης καθόσον μάλλον ποτε δε διάβασε -το συνηθίζει- οτι "Κρατίστην είναι δημοκρατία όπου τοις πονηροίς ούκ έξεστιν άρχειν" Πιττακός ένας απο τους επτά σοφούς .Με απλά λόγια "Αρίστη δημοκρατία είναι εκείνη που δεν επιτρέπει στους κακούς να άρχουν".Οψόμεθα στις κάλπες Μιχαλάκη τραμβαγέρη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να τους παρουν στα σπιτια τους αυτοι που ψηφισαν τους μεταναστευτικους νομους απο του 2001, του 2005/2007 και τις συνθηκες του δουβινου, που ουσιαστικα προσκαλεσαν και φυλακισαν στην Ελλαδα τους λαθρομεταναστες.

    Οσο για τους ευρωπαιους που κοπτονται για τα διακιωματα των λαθρομεταναστων, μπορουν αν θελουν να τους παρουν και να τους φιλοξενησουν αυτοι, που ειναι και οι υπευθυνοι για τους λογους που εγκατελειψαν τις χωρες προελευσης τους, μεσω της αποικιοκρατικης πολιτικης των κυβερνησεων και των πολλυεθνικών τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.