Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Μόλις το 49% των επισκέψεων σε ένα site προέρχεται από ανθρώπους!

Σύμφωνα με την εταιρεία ψηφιακής ασφάλειας Incapsula, οι περισσότερες από τις μισές επισκέψεις σε ένα website προέρχονται από μη ανθρώπινο παράγοντα! Η έρευνα αποκαλύπτει ότι μόλις το 49% των visits αντιστοιχεί σε επισκέψεις ανθρώπων.
Από το 51% των μη ανθρώπινων επισκέψεων...


 το 20% αποτελείται από επισκέψεις μηχανών αναζήτησης και άλλων «καλοπροαίρετων» bots. Το υπόλοιπο 31% περιλαμβάνει ανεπιθύμητες επισκέψεις, από comment spammers, μέχρι ευθείες επιθέσεις hacking. Το μεγαλύτερο ποσοστό της «κακοήθους» επισκεψιμότητας αφορά υποθέσεις κατασκοπίας, όπως ο τακτικός έλεγχος για αλλαγές στο εκάστοτε site, με στόχο να ενημερωθούν ανταγωνιστικές ιστοσελίδες.

Η έρευνα έγινε σε 1.000 πελάτες της Incapsula, με τα διερευνόμενα sites να έχουν από 50.000 έως 100.000 επισκέπτες σε μηνιαία βάση.

πηγή: e-pcmag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.