Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Ο Γιώργος Λιάνης θέτει (επιτέλους) τίτλους τέλους στην πολιτική του καριέρα [ΗΧΗΤΙΚΟ & ΒΙΝΤΕΟ]

http://static.madata.gr/files/LIANIS3_608508214.jpg

Ευτυχώς φεύγει ο άνθρωπος που θεωρούσε (καιτο δήλωνε) ότι στη Φλώρινα υπάρχει "ψευτομακεδονική μειονότητα". Ακριβώς ότι λέει κι ο ομοίος του, ο Τρεμόπουλος. "Μετράω αντίστροφα, όπως στο στρατό, για την ώρα....


προκήρυξης των εκλογών, για την ώρα του τέλους μου από την πολιτική. Στερήσαμε την αξιοπρέπεια από τους πολίτες, αυτό ήταν και δεν με άφηνε να κοιμηθώ, αυτό που με έκανε να παίρνω χάπια, αυτό μου με έστειλε σε ψυχολόγο. Η μοναξιά της πένας, είναι χίλιες φορές καλύτερη από την μοναξιά της πολιτικής", δήλωσε νωρίτερα, μιλώντας στο "Marconi Radio 96,1 F.M." του Βόλου και στην εκπομπή "Συμβαίνει Τώρα" του Αντώνη Κουμιώτη, ο πρώην υπουργός και νυν Ανεξάρτητος Βουλευτής Φλώρινας Γιώργος Λιάνης...



Στο καλό και να μην μας γράφεις, ούτε να μας ξαναθυμηθείς....

Πιστεύετε ότι είμαστε σκληροί; Για θυμηθείτε τι έλεγε στην κάμερα, που οι Σκοπιανοί του χρησιμοποιούν ως προπαγάνδα, πλέον! Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.