Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Σε καλό κλίμα η συνάντηση εργαζομένων Άλτερ - Κουτρουμάνη . Την άλλη εβδομάδα...τα σπουδαία...

Ηλιαχτίδα ελπίδας....

ολοκληρώθηκε πριν λίγο η διμερής συνάντηση μεταξύ των εκπροσώπων των εργαζομένων του Alter και του υπουργού Εργασίας κ.Κουτρουμάνη....


...Η συνάντηση που έγινε το βράδυ της Παρασκευής 30/03, διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα. Μάλιστα ο υπουργός είπε στους εργαζόμενους, ότι είχε σκοπό να πραγματοποιήσει τη συνάντηση μαζί τους, 3-4 ημέρες νωρίτερα, ωστόσο μια ασθένεια που τον ταλαιπώρησε, δεν του επέτρεψε να κάνει κάτι τέτοιο.

 Στην κουβέντα που ακολούθησε οι εκπρόσωποι του εκθέσανε τις προτάσεις που συζητήθηκαν στη συνέλευση τους την προηγούμενη Παρασκευή 23/03. Ο υπουργός έκρινε δίκαιες τις προτάσεις τους και παραδέχτηκε ότι είναι θέληση και της κυβέρνησης να λυθεί το πρόβλημα που ταλαιπωρεί εδώ και πολλούς μήνες τους 650 περίπου εργαζόμενους του σταθμού, με μια απόφαση που να ανταποκρίνεται όσο το δυνατόν καλύτερα στα δίκαια αιτήματα τους.

 Ο Υπουργός δεσμεύτηκε ότι θα ακολουθήσει συνάντηση με τους εκπροσώπους της πλευράς της εργοδοσίας στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. "Την Δευτέρα ή το αργότερο την Τρίτη", όπως τους είπε χαρακτηριστικά.

 Από εκεί και πέρα θα οριστεί νέα τριμερής συνάντηση "το συντομότερο δυνατόν", μεταξύ του Υπουργού και των εκπροσώπων των εργαζομένων και της εργοδοσίας. Από εκεί και πέρα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η συνέλευση των τεχνικών του σταθμού που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 31/3 στις 16:00.

 Ευχές όλων είναι το θετικό κλίμα που επικράτησε στη σημερινή συνάντηση, να επαναληφθεί και στις επόμενες, όπου θα κριθεί το μέλλον του καναλιού και να μην "χυθεί η καρδάρα με το γάλα" καθώς και να καμφθεί η όποια αδιαλλαξία της εργοδοσίας.

 Ας κρατάμε μικρό καλάθι και ας τηρηθούν χαμηλοί τόνοι, προκειμένου να πάνε όλα κατ ευχήν, για εκατοντάδες εργαζόμενους που δοκιμάζονται...

πηγή: pressarismenos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.