Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Καταργούν τις πρωινές εκπομπές τα κανάλια!

Έρχεται μεγάλο μακελειό...

Τα πάνω κάτω έρχονται στις εργασιακές σχέσεις των καναλιών, σύμφωνα με πληροφορίες του planet-greece, με τους εργοδότες να ετοιμάζονται για μεγάλο μακελειό, αρχής γενομένης από τα τέλη Ιουνίου...


Μόλις τελειώσει η σεζόν, το Mega, όπως και το Star θα καταργήσουν όλες τις πρωινές εκπομπές! Από κοντά φαίνεται να ακολουθεί και ο ΑΝΤ1. Σύμφωνα με πληροφορίες του planet-greece, στην λογική της επανάληψης και της "κασέτας" τα πρωινά, δε θα μπει ο ΣΚΑΪ, αλλά και η Κρατική Τηλεόραση.

Στόχος των ιδιοκτητών της συμφωνημένης απόφασης είναι η εξασφάλιση μόνο μίας βάρδιας για τη μετάδοση των δελτίων ειδήσεων.

Θα πρέπει να θεωρείται τουλάχιστον δεδομένο ότι η συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων στις πρωινές εκπομπές δε θα απορροφηθεί στους αντίστοιχους μηχανισμούς των ειδήσεων, όπου οι ιδιοκτήτες ήδη πιέζουν για νέες μειώσεις ή απολύσεις, σε περίπτωση που αυτές δε γίνουν αποδεκτές.

1 σχόλιο:

  1. ΕΠΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΡΜΑ Η ΠΡΩΙΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΥΡΙΤΖΟΙΚΟΝΠΑΔΑΚΗΔΑΡΒΑΝΙΤΕΣ.ΕΞΩ ΑΠΟΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.