Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Σαμποτάζ από φίλους του Γ. Παπανδρέου στην εκλογή νέου αρχηγού στο ΠΑΣΟΚ!

Ένθερμοι υποστηρικτές του Γ. Παπανδρέου επιθυμούν να συλλέξουν υπογραφές υπέρ της υποψηφιότητάς του Ένθερμοι υποστηρικτές του Γ. Παπανδρέου επιθυμούν να συλλέξουν υπογραφές υπέρ της υποψηφιότητάς του...
Στους εναπομείναντες, αλλά θερμούς υποστηρικτές του Γ. Παπανδρέου αποδίδουν στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, την πρωτοβουλία περί συλλογής υπογραφών υπέρ της υποψηφιότητάς του για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ στις 18 Μαρτίου, όπως ανέφερε κείμενο που με το πάτημα ενός κουμπιού εστάλη πριν από μερικές ώρες στα e-mails όσων στελεχών του ΠΑΣΟΚ η ηλεκτρονική τους διεύθυνση τελείωνε σε pasok.gr.
Η Ιπποκράτους φέρεται να διαβεβαιώνει πως δεν έχει ιδέα για αυτήν την πρωτοβουλία όπως και ότι δεν αλλάζει η απόφαση του Γ. Παπανδρέου να μη επαναδιεκδικήσει την προεδρία του ΠΑΣΟΚ όπως ο ίδιος έχει πει στις συνεδριάσεις του Πολιτικού Συμβουλίου. «Τότε πρόκειται για σαμποτάζ στη διαδικασία εκλογής. Μέχρι τις 18 Μαρτίου θα έχουμε και άλλα» έλεγε πριν από λίγο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ που απέδιδε την πρωτοβουλία σε ένθερμους οπαδούς του κ. Παπανδρέου μέσα στο κόμμα που δεν έχουν αποδεχθεί την απόφασή του να αποσυρθεί από την αρχηγία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.