Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Μετάνιωσα που άλλαξα θρησκεία για τον Γιώργο Σεϊταρίδη


Tugce Kazaz: Μετάνιωσα που άλλαξα θρησκεία για τον Γιώργο Σεϊταρίδη

Μετανιωμένη είναι η Tugce Kazaz για το γάμο της με τον ηθοποιό Γιώργο Σεϊταρίδη. Οι γονείς της μάλιστα την αποκλήρωσαν...

Τη Tugce Kazaz σίγουρα τη θυμάσαι από τη συμμετοχή της στην ταινία "Σειρήνες στο Αιγαίο" και αργότερα όταν παντρεύτηκε τον ηθοποιό Γιώργο Σεϊταρίδη. Ο γάμος τους έγινε το 2005 ωστόσο χώρισαν το 2008 παρόλο που τον πρώτο καιρό έδειχναν πολύ ερωτευμένοι.

Αν και γενικά δεν έγιναν δηλώσεις όσον αφορά το χωρισμό τους, το μοντέλο μετά από τέσσερα χρόνια μίλησε για το γάμο της σε τουρκική ιστοσελίδα. Μάλιστα, έδειξε πολύ μετανιωμένη για αυτήν την απόφαση καθώς της στοίχισε πολλά.

"Μετάνιωσα που άλλαξα θρησκεία για τον Γιώργο Σεϊταρίδη. Γι’αυτό έφταιγαν δύο πράγματα, ο ενθουσιασμός και η συγκίνηση που ένιωσα. Αλλά τώρα έμαθα", είπε.

Όσο για το αν ξαναπαντρευτεί η ίδια αρκείται στην τύχη και το πεπρωμένο. Ειδικότερα η απόφασή της να αλλάξει θρήσκευμα δεν άρεσε καθόλου στους γονείς της οι οποίοι την αποκλήρωσαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.