Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Την ... χούφτωσε ο σεκιουριτάς

Μέχρι και επεισόδιο παρενόχλησης είχαμε την περασμένη Κυριακή στο περιθώριο της μεγάλης καρναβαλικής παρέλασης. Τουλάχιστον αυτό καταγγέλλεται από τη φερόμενη ως θύμα, ενώ είναι χαρακτηριστικό...
πως η συγκεκριμένη καταγγελία πήρε αμέσως διαστάσεις τις τελευταίες ημέρες μέσω του διαδικτύου και συγκεκριμένα μέσω διαφόρων προφίλ στο facebook. Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία από την Λ.Κ., η ίδια είχε μεταμφιεστεί και μάλιστα είχε ντυθεί... γάτα. Είχε μπει μέσα στην πλατεία Γεωργίου ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση και πλησίασε τα κιγκλιδώματα για να βλέπει καλύτερα. Μετά από αρκετή ώρα και ενώ πλησίασε το τέλος της παρέλασης η συγκεκριμένη γυναίκα θέλησε να περάσει μέσα στο δρόμο - βλέποντας κι άλλους να το κάνουν - αλλά ξαφνικά την σταμάτησε το χέρι ενός άνδρα ο οποίος φορούσε μπουφάν σεκιουριτά. Και το διευκρινίζουμε ότι από την καταγγελία της γυναίκας δεν φαίνεται μετά βεβαιότητας πως επρόκειτο όντως για υπάλληλο κάποιας εταιρίας που είχε αναλάβει τη φύλαξη του χώρου ή απλώς για κάποιον μεταμφιεσμένο! Το θέμα είναι ότι η γυναίκα συνέχισε την προσπάθειά της να υπερπηδήσει τα κιγκλιδώματα, όπως και οι υπόλοιποι, αλλά ο άνδρας επέμεινε στο να την εμποδίζει. Λέγοντάς της μάλιστα: «Αν θες να σε αφήσω να περάσεις πρέπει να μου δώσεις ραντεβού για καφέ...». Η γυναίκα τον αγριοκοίταξε, του έβαλε τις φωνές και συνέχισε την προσπάθειά της να περάσει στο δρόμο. Και τη στιγμή που πηδούσε, (σύμφωνα πάντα με την καταγγελία), εκείνος... άπλωσε το χέρι του βάζοντάς το στα... οπίσθιά της!

Εγινε της κακομοίρας...
Μετά από αυτή του την ενέργεια κόντεψε να γίνει της... κακομοίρας. Η γυναίκα γύρισε προς το μέρος του αγριοκοιτάζοντάς τον και ανασηκώνοντας την τσάντα της, δείχνοντάς του ότι ήταν έτοιμη να του την φέρει στο κεφάλι! Ταυτόχρονα γύρισαν με αγριότητα προς το μέρος του και άλλοι αυτόπτες μάρτυρες. Συνειδητοποιώντας προφανώς ότι δεν είχε το δίκιο με το μέρος του, θέλησε να δικαιολογηθεί. Ζητώντας από τη γυναίκα συγγνώμη και εξηγώντας ότι έβαλε το χέρι του για να την κρατήσει ώστε να μην πέσει και ότι... κατά λάθος ακούμπησε στα οπίσθιά της!

πηγή:dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.