Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Ο Κοντομηνάς χτυπάει Κόκκαλη! [ΒΙΝΤΕΟ]

Αβυσσαλέα επίθεση κατά της διοίκησης του ΟΠΑΠ έχει ξεκινήσει εδώ και μέρες ο νέος ιδιοκτήτης του Alpha, Δημήτρης Κοντομηνάς, ζητώντας εξηγήσεις γιατί ήρθε σε συμφωνία επί σειρά ετών με την εταιρεία Intralot, συμφερόντων Σωκράτη Κόκκαλη. Μάλιστα, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ που παρουσιάζονται στον Alpha, ο Κόκκαλης φέρεται να είχε δημιουρήσει τριγωνικές εταιρείες συνδιαλαγής με τον ΟΠΑΠ, προκειμένου να επιτυγχάνει φοροδιαφυγή ύψους τουλάχιστον 24 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με την τελευταία συμφωνία. Δείτε το βίντεο...



Για πρόβλημα με πολλές παραμέτρους ως προς την αποκρατικοποίηση του ΟΠΑΠ κάνει λόγο τώρα και ο πρόεδρος του Ταμείου Αξιοποίησης Δημόσιας Περιουσίας κ. Κουκιάδης μετά τις αποκαλύψεις για τις επικείμενες συμβάσεις, αλλά και τις περίεργες συμμαχίες του Οργανισμού. Μπαράζ αντιδράσεων προκαλεί όμως και η αποκάλυψη του ALPHA, ότι ο ΟΠΑΠ σχημάτισε κοινοπραξία με τους υποτιθέμενους ανταγωνιστές του.
Την ίδια ώρα, ο βουλευτής της ΝΔ αποκαλύπτει, ότι στελέχη του κατά τα άλλα Κρατικών συμφερόντων Οργανισμού αμείβονται με μηνιαίες αποδοχές πολλών χιλιάδων ευρώ και μπόνους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.