Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Europa League: Εκτός συνέχειας Γιουνάιτεντ και Σίτι

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhVL87rugTmvxmJJyQIDYWppm32myoFhEsCsOUjw_6f_mtcrPGIQ_KH-N6MsSha39zNxM8yaCRp6VSnScdtQ9j_o8-0UYGpKwYvkX8UDp0d3le7c7hRp9TAGlA74_h-8F0UvYcEuDw5HihW/s1600/UEFA-Europa-League-Logo.jpg

Τα πάνω κάτω ήρθαν σε αυτό τον γύρο. Τα... θεωρητικά φαβορί έμειναν στα χαρτιά. H Aθλέτικ επικράτησε και στο Σαν Μαμές κατά της Γιουνάιτεντ....


με σκορ 2-1 και το όνειρο... συνεχίζεται.

Με 2-3 αρχικό σκορ μες στο Μάντσεστερ, ούτως ή άλλως, είχε θέσει τα θεμέλια για την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Η Γιουνάιτεντ πήρε το αεροπλάνο επιστροφής στο σπίτι της.

Και η Σίτυ ακολούθησε τον ίδιο δρόμο. Η Σπόρτινγκ έκανε ένα μικρό... θαύμα, καθώς βρέθηκε να προηγείται στο «Ιτιχάντ» 2-0 στο ημίχρονο και άντεξε στην παραλίγο επική αντεπίθεση της Σίτι, που έφτασε στη νίκη 3-2, όμως είχε την ίδια τύχη με την Γιουνάιτεντ!

Ενός κακού μύρια έπονται... Η Σίτι δεν πήρε στα σοβαρά το παιχνίδι με την Σπόρτινγκ στην Λισαβόνα, γνώρισε την ήττα 1-0, γνώρισε δεύτερη σερί ήττα από την Σουόνσι για την Πρέμιερ Λιγκ και έπεσε για πρώτη φορά από την κορυφή από τον περασμένο Οκτώβριο...

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά ήρθε και ένα τραγικό πρώτο 45λεπτο με τους Πορτογάλους, που εν τέλει στοίχισε και την πρόκριση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.