Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Μία Ρωσίδα έχει τα μακρύτερα πόδια στον κόσμο


Μία Ρωσίδα έχει τα μακρύτερα πόδια στον κόσμο

Μια Ρωσίδα η Σβετλάνα Πανκράτοβα, είναι η γυναίκα με τα μακρύτερα πόδια (και τις μεγαλύτερες πατούσες) στον κόσμο....
Η 42χρονη Σβετλανα διατηρεί στο βιβλίο ρεκόρ Γκίνες τον παγκόσμιο τίτλο της γυναίκας με τα μακρύτερα πόδια, αφού το μήκος των ποδιών της αγγίζει το 1 μέτρο και 36 εκατοστά. Όσο για το νούμερο παπουτσιού της, είναι ανάλογο του ύψους της. Φοράει παπούτσια νούμερο 46!

Η ίδια έχει συνολικό ύψος 2 μέτρα και 1 εκατοστό. Άρα δικαίως κατέκτησε τον τίτλο αφού τα πόδια της είναι δυσανάλογα ψηλά σε σχέση με τον υπόλοιπο κορμό, που είναι μόλις 64 εκατοστά !

Το 2008, η πανύψηλη Ρωσίδα (αλλά όχι τόσο γοητευτική όπως θα περίμεναν οι περισσότεροι άνδρες) εμφανίστηκε στην πλατεία Τραφάλγκαρ του Λονδίνου, μαζί με τον –τότε- πιο κοντό άνδρα του κόσμου Χι Πινγκπινγκ (ο οποίος πέθανε δύο χρόνια μετά, τον Μάρτιο του 2010). Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.