Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Ο Χρυσοχοΐδης αποκάλυψε την αλήθεια για τον ακατονόμαστο υπουργό.Διέλυσε τα πάντα.

Τα πυρά του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη δέχθηκε ο ακατονόμαστος πρώην υπουργός προστασίας του πολίτη. Κατά την ανάληψη των νέων του καθηκόντων ο κ. Χρυσοχοϊδης είπε ότι "όταν έφυγα πριν από 17 μήνες, η ΔΙΑΣ...


 είχε 2.000 αστυνομικούς και 1.000 μοτοσικλέτες. Τώρα, μαθαίνω ότι στο δρόμο είναι 1.300 και οι άλλοι στα γραφεία”. Αναρωτήθηκε μάλιστα “ σε ποιών τα γραφεία βρίσκονται οι συγκεκριμένοι αστυνομικοί”.Συνεχίζοντας είπε πως αύριο κι όλας θα βγουν στους δρόμους 700 επιπλέον αστυνομικοί ενώ πολύ σύντομα η ΔΙ.ΑΣ. θα ενισχυθεί με 1.000 ακόμη άτομα.
Με αυτό τον τρόπο ο νέος υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ξεβράκωσε τον προκάτοχό του αλλά και εσωκομματικό του αντίπαλο ,είναι και οι δύο υποψήφιοι αρχηγοί,λέγοντας ουσιαστικά ότι διέλυσε την αστυνομία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.