Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Γκαντέμης ο Μπουτάρης! Βγήκε στον αέρα και χάλασε τα μικρόφωνα του Mega, όμως είπε τα καλύτερα για το Βενιζέλο! [ΒΙΝΤΕΟ]

http://www.thousandnews.gr/cache/1aabutaris33341332202058_thumb_medium300_200.jpg

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, ήταν καλεσμένος το βράδυ της Δευτέρας, στην εκπομπή του Mega «Ανατροπή»....


Στο 30ο δευτερόλεπτο, από την ώρα που ξεκίνησε να μιλάει «χάθηκε» ο ήχος του! Προηγουμένως, πάντως πρόλαβε να πει πως η παρουσία του Βενιζέλου θα αλλάξει το πολιτικό σκηνικό!



Στη συνέχεια, αφού επιδιορθώθηκε ο ήχος του Γιάννη Μπουτάρη, ο Γ.Πρετεντέρης, τον βομβάρδισε στις ερωτήσεις και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, με το γνωστό του ύφος, (και τις αγαπημένες του εκφράσεις: ‘κοιτάχτε’, ‘βερεσέ’, ‘μούσκεμα’, κτλ) απάντησε στις ερωτήσεις του δημοσιογράφου και σε άλλες ξέφυγε σαν…αίλουρος!

Στην ερώτηση αν υπάρχει διαφορά μεταξύ Παπανδρέου και Βενιζέλου, ο κ. Μπουτάρης απάντησε: Ο Παπανδρέου ανέλαβε τεράστιο έργο το 2009. Μέχρι να αναλάβει ο Παπαδήμος, απέτυχε. Τα πρώτα καμπανάκια για την Ελλάδα ξεκίνησαν από το 2004. Από τότε έπρεπε τα 2 μεγάλα κόμματα να δουν τι θα κάνουν. Όμως τα κάνανε μούσκεμα. Το πολιτικό σύστημα έχει διαλυθεί και κοντεύει να διαλυθεί και η κοινωνία. Παρθενογένεση δε γίνεται. Επομένως πρέπει τα δύο μεγάλα κόμματα που εκ των πραγμάτων αυτά θα κυβερνήσουν, να δώσουν την ελπίδα ότι θα ζήσουμε. Ο Βενιζέλος έχει δείξει επανειλημμένως ότι μπορεί να το κάνει αυτό», σημείωσε ο κ.Μπουτάρης.

Φυσικά, δεν παρέλειψε να πει και το δικό του… πόνο ο δήμαρχος, για να δείξει έμπρακτα, το δρόμο και στους συμπολίτες του: «Εμένα μου κουρέψανε ένα αμπέλι στο κτήμα 10 στρέμματα και θα περιμένω 5 χρόνια να αποδώσει. Φτου και απ’ την αρχή. Έτσι πρέπει να κάνει και η χώρα», είπε και προέτρεψε όλους να σκύψουν το κεφάλι και να δουλέψουν.



πηγή: thousandnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.