Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Στο δρόμο άλλοι 200 αστυνομικοί της ΔΙΑΣ


Τους πρώτους 200 νέους αστυνομικούς - ειδικούς φρουρούς που θα ενισχύσουν από σήμερα τις Ομάδες ΔΙ.ΑΣ. παρουσίασε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης...



Οι αστυνομικοί, θα ριχθούν άυριο κιόλας στον αγώνα κατά της εγκληματικότητας, με στόχο την αναβάθμιση της ζωής των κατοίκων στο κέντρο της Αθήνας.

Στην παρουσίαση παρέστησαν οι κ.κ. Υφυπουργοί Προστασίας του Πολίτη κ.κ. Μανώλης Όθωνας και Ελευθέριος Οικονόμου, ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ Αντιστράτηγος Νικόλαος Παπαγιαννόπουλος, ο Υπαρχηγός Αντιστράτηγος Νικόλαος Σερέτης, ο Προϊστάμενος Επιτελείου Αντιστράτηγος Αδαμάντιος Σταματάκης, ο Επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδος Αντιστράτηγος Γρηγόριος Μπαλάκος και άλλοι Ανώτεροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ, όπως και οι διοικητές των περιφερειακών ομάδων ΔΙ.ΑΣ.

Μέσα στον Απρίλιο η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. αναμένεται να έχει ενισχυθεί με συνολικά επιπλέον 1.000 αστυνομικούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.