Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Έπιασαν τον "γκαζάκια" των Τρικάλων [ΒΙΝΤΕΟ]


Ο άνθρωπος που το τελευταίο χρονικό διάστημα ευθύνεται για 5 βομβιστικές επιθέσεις, όλες με γκαζάκια, στην πόλη των Τρικάλων, βρίσκεται πλέον στα χέρια των Αρχών...


Ένας 41χρονος συνελήφθη επ' αυτοφώρω, τη στιγμή που τοποθετούσε εκρηκτικό  εμπρηστικό μηχανισμό σε σταθμευμένο αυτοκίνητο σε υπαίθριο δημοτικό χώρο ελεύθερης στάθμευσης.

Από την πυροδότηση προκλήθηκε πυρκαγιά και υλικές ζημιές στο εμπρόσθιο μέρος του αυτοκινήτου, η οποία κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.
Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 41χρονος είχε τοποθετήσει άλλα τέσσερα γκαζάκια τον περασμένο μήνα στον προαύλιο χώρο της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Τρικκαίων, δίπλα στο χώρο στάθμευσης των οχημάτων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, στο αυτοκίνητο του Υποδιοικητή της ΣΜΥ και στο αυτοκίνητο πρώην Δημάρχου των Τρικάλων.
Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για εμπρησμό, έκρηξη, παραβάσεις σχετικές με εκρηκτικές ύλες και όπλα και διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς, ενώ θα οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων.


(βίντεο από το trikalanews.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.