Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Το 2012 «γεννάει» αιωνόβιους

Βρετανική έρευνα δείχνει ότι πολλά μωράκια που θα ανοίξουν τα μάτια τους στον κόσμο φέτος, αναμένεται να «πατήσουν» τα 100 Βρετανική έρευνα δείχνει ότι πολλά μωράκια που θα ανοίξουν τα μάτια τους στον κόσμο φέτος, αναμένεται να «πατήσουν» τα 100...
Τα παιδιά που γεννιούνται φέτος έχουν περισσότερες πιθανότητες να γίνουν... αιωνόβιοι.
Αυτό δείχνει βρετανική έρευνα της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας της χώρας, που βασίστηκε σε προβλέψεις για το προσδόκιμο ζωής, βάση υπολογισμών αλλά και των επιτευγμάτων της επιστήμης.
Όπως αναφέρει επίσης, οι γυναίκες εξακολουθούν να έχουν περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν σε μεγαλύτερη ηλικία, άλλα τα κοριτσάκια που θα γεννηθούν φέτος έχουν ακόμη καλύτερη προοπτική για μια μακρά ζωή.
Όσον αφορά τη θνησιμότητα πάντως, φέτος μόλις το 10% των Βρετανών που σήμερα είναι 65 χρονών και το αντίστοιχο 14% των Βρετανίδων πιθανολογείται ότι θα «πατήσει» τα 100.
Το κωμικοτραγικό είναι πάντως ότι και αυτά τα ευρήματα της έρευνας πάντως ανοίγει νέους... μπελάδες για το ασφαλιστικό σύστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.