Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής: ''Πολλές φορές ο κόσμος θέλει να γίνει της Ταϋλάνδης μέσα στη Βουλή' [ΗΧΗΤΙΚΟ]

Υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής: ''Ένα νεράκι δροσίζει τον κόσμο''

''Μέσα στη Βουλή θα πούμε αυτά που πρέπει να πούμε, οποιεσδήποτε ανθελληνικές ενέργειες εντός ή εκτός κοινοβουλίου θα αντιμετωπίζονται αναλόγως'', δήλωσε στο "Radio 9" ο υποψήφιος βουλέυτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος....



''Πολλές φορές ο κόσμος θέλει να γίνει της Ταϋλάνδης μέσα στη Βουλή'', τόνισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι η Χρυσή Αυγή έγινε γνωστή γιατί λειτουργεί ανορθόδοξα.

''Ένα νεράκι δροσίζει τον κόσμο'', σχολίασε ο κ. Παναγιώταρος για τον προπηλακισμό του Πέτρου Ευθυμίου, το Σάββατο στο Μαρούσι.
''Είμαστε πολύ πιο δημοκράτες απο αυτούς μας κατηγορούν'', πρόσθεσε και εκτίμησε ότι η Χρυσή Αυγή θα συγκεντρώσει υψηλό ποσοστό.

 

Αυτό σημαίνει ότι σε περίπτωση που μπει η "Χρυσή Αυγή" στη Βουλή θα χρησιμοποιήσει τους... ανορθόδοξους τρόπους της, μιμούμενη αντίστοιχες πρακτικές των βουλευτών στην Ταϋλάνδη;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.