Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Το βίντεο της επίθεσης στον Πέτρο Ευθυμίου [ΒΙΝΤΕΟ]

Τη στιγμή που ο Πέτρος Ευθυμίου συζητούσε με τους πολιτικούς του φίλους , μια ομάδα νεαρών μελών της Χρυσής Αυγής ,όπως λένε οι θαμώνες της καφετέριας ,άρχισαν να φωνάζουν διάφορα συνθήματα.Πάντως δεν φαίνονται[ΒΙΝΤΕΟ]...


καφέδες και νερά να εκσφενδονίζονται στο βίντεο.Μπορεί να έγινε κάτι εκτός κάμερας.Απορίας άξιο πάντως είναι , πως βρέθηκε η κάμερα του BBC στο σημείο.Να θυμήσουμε πως η κάμερα του BBC ήταν και η μοναδική κάμερα που πρίν από περίπου δύο χρόνια είχε καταγράψει την επίθεση με...παπούτσι από έναν συνταξιούχο στον Γ.Παπανδρέου στην Θεσσαλονίκη.Ανεπισήμως διαρρέεται πως η κάμερα ήταν μαζί με την ομάδα της Χρυσής Αυγής στην περιοχή και έκανε ρεπορτάζ για την άνοδο της ακροδεξίας στην Ελλάδα.

1 σχόλιο:

  1. Στις εκλογές του 1989 ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Α Θεσσαλονίκης κ.Νικόλαος Παπαδάκης κατήγγειλε τον συνυποψηφιό του στο ίδιο κόμμα
    κ. Λεφτέρη Κωνσταντινίδη ότι σχεδίασε δήθεν επίθεση τραμπούκων εις βάρος του για ψηφοθηρικούς
    λόγους.Κάτι τέτοιο θα σκάρωσε και ο Ευθημίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.