Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Στη φυλακή ο αδελφός του Ροναλντίνιο

O αδερφός του "αστέρα" Ροαναλντίνιο, Ρομπέρτο Ασίς καταδικάστηκε σε φυλάκιση 5,5 ετών για...


 ξέπλυμα χρήματος καθώς το δικαστήριο αποφάνθηκε πως υπήρχαν οικονομικές ατασθαλίες και ύποπτες δραστηριότητες στο ίδρυμα των αδερφών Ροναλντίνιο όπου ήταν και διαχειριστής. Ο Ρομπέρντο Ασίς έγινε γνωστός στο ελληνικό κοινό όπου είχε συνεργασια ως μάνατζερ για τις μεταγραφές παικτών. Χαρακτηριστική ήταν η συμμετοχή του στην ομάδα του Άρη. Όπως αποδείχτηκε, ο Ασίς είχε μεταφέρει στο Πόρτο Αλέγκρε μεγάλα ποσά από μυστικούς λογαριασμούς Ελβετικών τραπεζών από το 2003 ως το 2005, χωρίς να ενημερώσει ως όφειλε τις Αρχές και φυσικά χωρίς να φορολογηθεί.

Ο αδερφός του Ροναλντίνιο θα παραμείνει υπό κράτηση σε ένα σωφρονιστικό ίδρυμα, αλλά διατηρεί το δικαίωμα έφεσης. Σημειώνεται πως για την ώρα δεν έχουν προκύψει στοιχεία που να εμπλέκουν τον άσο της Φλαμένγκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.