Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Σαμαράς: Αστικές συγκοινωνίες και ΟΣΕ θα τα πάρουν ιδιώτες


Ο στόχος της Νέας Δημοκρατίας είναι « να τα αλλάξουμε όλα» τόνισε ο Αντώνης Σαμαράς στην ομιλία του στο Ζάππειο παρουσιάζοντας το οικονομικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας...




Μίλησε για ιδιωτικοποιήσεις με τις αστικές συγκοινωνίες και τον ΟΣΕ να πηγαίνουν στα χέρια ιδιωτών, για κυβέρνηση με 10 υπουργεία ενώ τόνισε ότι θα αντικαταστήσει το χαρατσι και σταδιακά θα μειώσει την φορολογία.

1 σχόλιο:

  1. Μα έχουν τρελλαθεί εντελώς στη Ν.Δ.?
    Διαβάζουμε στο www.inews.gr (http://www.inews.gr/152/dikaiomenos-o-dr-dionysis-chionis-apo-tin-strofi-tis-nd-kanei-tin-ypervasi-me-andrea-andrianopoulo.htm)για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Ηλεία και τρελλaiνόμαστε:
    "Από τους λίγους που νιώθει δικαιωμένος στη ΝΔ, είναι ο καθηγητής Διονύσης Χιόνης που ποτέ του δεν έκρυψε την διαφωνία του με την αντιμνημονιακή στάση της ΝΔ. Ο Διονύσης Χιόνης λοιπόν που θα είναι υποψήφιος της ΝΔ στην Ηλεία και ένας από τους πιθανότερους διεκδικητές του υπουργείου οικονομικών εάν το κόμμα του κερδίσει τις εκλογές,..."
    και παρακάτω.....
    "Άλλωστε ο καθηγητής έχει στενές σχέσεις με τον Αντώνη Σαμαρά και αποτελεί αυτό που ο Σαμαράς θεωρεί “νέο αίμα” για την Ηλεία και την πολιτική."
    Αναρωτιώμαστε αν όλα αυτά τα γνωρίζουν στη ΝΔ η αν ναι, εάν θεωρούν τους κατοίκους της Ηλείας ηλίθιους. Σε κάθε περίπτωση, μπράβο στον αρχηγό της κωλοτούμπας για τις επιλογές του η για την άγνοιά του τέτοιους καιρούς !!!!
    Σχετικά δε με τον υποψήφιο για βουλευτή Ηλείας, πρόκειται για λομπίστα των μεγαλοξενοδόχων και των κεφαλαίων αξιοποίησης εκτάσεων, γνωστό τριπλοθεσίτη και "φιλιππινέζα" πρώην υπουργού (αυτού με τα 178 εκατ. ευρώ στις τράπεζες)
    πρίν τα τσουγκρίσουν, αλλά και συχνού επισκέπτη του εισαγγελέα σχετικά με μαζικές παράνομες προσλήψεις στον Προαστιακό, τα σκάνδαλα SIEMENS στον ΟΣΕ και για την ενοικίαση ντηζελομηχανών στον ΟΣΕ σε τιμή σχεδόν αγοράς τους (!) κατά τη
    διάρκεια της θητείας του σαν Πρόεδρος του Προαστιακού αλλά και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΣΕ (θέσεις που κατείχε και κρύβει επιμελώς στο βιογραφικό του). Πέρασε δε αργότερα και σαν Πρόεδρος ή Διευθύνων Σύμβουλος από την Αγροτεχνική και τον ΟΠΑΔ και πρόκοψαν, ενώ επί ΠΑΣΟΚ διετέλεσε πρόεδρος του ΙΤΕΠ. Οι δε μετοχές του ανέβηκαν στη ΝΔ όταν μοίρασε πτυχία στούς ημέτερους όπως π.χ.ο Γ.Ανδριανός (υποψήφιος στην Αργολίδα) ή επειδή επί ημερών του χόρτασε κάθε πεινασμένος εργατοπατέρας
    (κομματάρχης) στον ΟΣΕ από τις αρπαχτές και τις μίζες ? Και δεν μιλήσαμε ακόμα για κάποιους συναδέλφους του καθηγητές που τα κονόμησαν για μελέτες που ποτε δεν χρειάστηκαν ή είναι πιθανόν να αξιοποιηθούν.
    Ίσως και για αυτό εξαφάνησε το βιογραφικό του ο κος καθηγητής ακόμα και από το δικό του blog (http://dchionis.blogspot.com/) για να τσιμπήσουν οι ψηφοφόροι.
    Για του λόγου το αληθές αναζητήστε μέσω Google τα ως άνω σε σχετικά άρθρα και παλαιότερες δημοσιεύσεις.
    Ε, ρε νέες μάσες που ετοιμάζουν πάνω στα κουφάρια μας!
    Δεν ντρέπονται λιγάκι οι ξεφτίλες της Συγγρού που θέλουν πάλι τη ψήφο μας για τα λαμόγια τους?
    Μετά τον Μάκη "Τσεκουράκι", τον Άδωνη "Μπουμπούκο", τον Γιάννη Α. "Διδάκτορα" και κάθε είδους λελέδες, λουλούκες και βουτυρομπεμπέδες των βαρώνων τους, τώρα πάνε να μας φορτώσουν και τις "φιλιππινέζες" τους. Πάει να βολευτεί πάλι όλη η παρεούλα και τα παλιά λαμόγια σε νέα πόστα. Η μήπως περιμένουν να ξεφύγουν από τη δικαιοσύνη μέσω βουλευτικής ασυλίας?
    Αυτή είναι η ανανέωση που υπόσχονται και χρειάζεται ο τόπος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.