Τρίτη 3 Απριλίου 2012

O Ashton Kutcher θα ενσαρκώσει τον Steve Jobs στη μεγάλη οθόνη!


Η ταινία θα λέγεται "Jobs" και πρόκειται για ένα "indie" βιογραφικό σε σκηνοθεσία του Joshua Michael Stern....
Κι ενώ όλοι περιμένουν ποιος θα είναι ο εκλεκτός που θα παίξει τον ιδρυτή της Apple στο πρότζεκτ-φιλμ της Sony Pictures σε σενάριο Aaron Sorkin ("The Social Network"), ο Ashton Kutcher έχει αρχίσει ήδη να μελετάει Steve Jobs γιατί θα κληθεί σίγουρα να τον ενσαρκώσει στη μεγάλη οθόνη μέσω μιας ανεξάρτητης παραγωγής.

Η βιογραφία θα λέγεται "Jobs", στη σκηνοθεσία θα βρίσκεται ο (σχετικά άσημος) Joshua Stern και στο σενάριο ο Matt Whiteley. Το φιλμ θα επικεντρώνεται στα μετεφηβικά, κάτι σαν χίπικα χρόνια του Jobs και θα φτάνει ως τη συνίδρυση της Apple.

Η επιλογή φέρεται να έγινε τόσο λόγω της έκδηλης ομοιότητας του ηθοποιού με τον (πολύ) νεαρό Jobs αλλά και χάρη στο μεγάλο σουξέ που σημειώνει στα νεανικά κοινά ο Kutcher στο "Two and a Half Men".

Είναι αυτή η μεγαλύτερη πρόκληση στην καριέρα του Kutcher; Σαφώς. Απλά, δεν ξέρουμε αν θα παραμείνει τόσο μεγάλο νέο, όταν ανοίξει και η Sony τα χαρτιά της. Ήτοι, όταν βρει τον πρωταγωνιστή (ο Clooney είναι το φαβορί) για το δικό της "Jobs"...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.